Hårfjerning med laser

Vår moderne laser Alexandrite/ND:YAG er den mest effektive og veldokumenterte metoden for varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp. De vanligste behandlingsområdene er overleppe, hakeparti, armhule, rygg, bryst, bikinilinje, legger og lår.


Hvem er egnet for behandling?

Hårfjerning med Alexandrite/ND:YAG laser egner seg kun til mørke hår. Lyse, røde eller grå hår kan ikke fjernes med laser.

Dersom du går på medisiner som gjør deg lysømfintlig kan du ikke behandles med laser. Vi anbefaler ikke behandling av gravide eller ammende.

Hva innebærer behandling med laser?

Hårene fjernes ved at laserstrålen varmer opp fargepigmentet i håret, dermed ødelegges hårroten. Flere hår blir behandlet i hvert laserskudd, noe som gjør behandlingen rask og effektiv.

Laseren har et innebygget kjølesystem som reduserer ubehag. Det er normalt å bli rød og lett irritert i hårsekkene etter behandling.

Forventet effekt

Behandling utføres hver 6-12 uke til ønsket resultat. Intervallet mellom hver behandling varierer ut fra hvilke området som behandles.

Laserbehandlingen må gjentas 6-10 ganger, og det anbefales en vedlikeholdsbehandling årlig.

Hva må jeg tenke på før og etter behandling?

All form for laserbehandling kan i sjeldne tilfeller gi en lettere forbrenning av huden. Det er derfor viktig å unngå sol/solarium på området 4 uker før og 4 uker etter behandling. Selvbruning skal heller ikke benyttes på området en uke før behandling. Er huden brunere enn den opprinnelige fargen kan laserstrålen tiltrekkes av fargepigmentet i huden og gi forbrenning. Dette kan føre til hyperpigmentering eller hypopigmentering  av området.

Solfaktor 30-50 anbefales daglig i tiden etter behandling.

Hårene skal ikke vokses/nappes/epileres 4 uker før behandling, men de kan barberes helt frem til behandling.

Til toppen av siden