Skip to Content

Aleris Sykehus og Røntgen Agder

Aleris har samlet sykehus- og røntgentilbud på Sørlandet i nye moderne lokaler på Lillesand senter. Det nye sykehuset heter Aleris Sykehus og Røntgen Agder.

Tilbudet ved Aleris Sykehus og Røntgen Agder:

Hudlege
Ortopedi
Plastisk kirurgi
Røntgen
Urologi
Slankeoperasjon (utredning)
Kosmetiske behandlinger (Kristiansand sentrum)
Øre-nese-hals
Endetarmsproblematikk

Det som tidligere het Aleris Sykehus Kristiansand* har nå flyttet til nye lokaler på Lillesand senter – så nå finner du Aleris Røntgen og Sykehus under samme tak. Nå kan vi tilby våre pasienter hele forløpet, fra diagnostikk til eventuell behandling på ett og samme sted. 

Velkommen til Sørlandets eneste private sykehus!

*Kosmetiske behandlinger vil fortsatt utføres i Kristiansand sentrum, og her kan du også få konsultasjon med plastikkirurg og hudlege. Denne avdelingen finner du nå i Gyldenløves gate 11.

Stort og moderne sykehus

Vårt nye sykehus er på hele 1850 kvm. Vi har fire operasjonssaler, eget laboratorium og fire konsultasjonsrom i tillegg til moderne bildediagnostisk utstyr. Lokalet huser også Aktiv helse i fokus og Grimstad kiropraktorklinikk, slik at det også er tilgjengelig fysioterapeut og kiropraktor på stedet. 

Kosmetisk behandling og spesialistkonsultasjoner i Kristiansand sentrum

Aleris Kristiansand har nå flyttet fra Skippergata til Gyldenløvesgate 11. Her møter du våre dyktige kosmetiske sykepleiere Birgitte og Linda, og du kan også få konsultasjon med hudlege og plastikkirurg her. Erfaring fra andre deler av landet viser at et samarbeid mellom disse spesialistene sikrer gode tilbud til våre pasienter. Problemstillinger er ofte sammensatte, og det kan være uklart hvilken spesialist pasienten bør henvises til. Med godt samarbeid på tvers av fagdisipliner sikrer vi effektiv bruk av pasientens tid og til en hver tid beste faglige tilbud.

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Hos oss møter du noen av landets beste kirurger. I tillegg til erfarne kirurger har vi en meget kompetent faglig stab med dyktige operasjonskoordinatorer som er vant med å yte den service som er forventet av en privat pasient. Hos oss jobber også faglig dyktige og flinke operasjonssykepleiere, anestesisykepleiere og anestesileger som, i tillegg til å gi et godt faglig tilbud, gir den støtten mange pasienter trenger for å kunne kjenne seg trygge i situasjonen rundt et kirurgisk inngrep.

Ved røntgenavdelingen garanterer våre erfarne radiologer og radiografer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. 

Du er i sentrum

Vi ønsker å tilby et effektivt, sømløst og trygt forløp med kvalitet i høysetet og pasienten i sentrum. Vi legger stor vekt på den personlige dialog og tar oss alltid god tid til å lytte, informere og gi råd. Legene våre har et tett samarbeid på tvers av fagområder, hvor alle gjør sitt for at du skal ha en trygg, effektiv og god opplevelse hos oss. Våre ansatte hjelper pasienter til en bedre livskvalitet.

 

Røntgen uten ventetid

Vi har topp moderne utstyr i helt nye, tiltalende lokaler. Der tilbyr vi undersøkelser innen:

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. 

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Aleris Røntgen er en integrert del av Aleris Sykehus Agder, som har spesialister innen en rekke fagfelt. Sykehuset har svært korte ventetider for konsultasjon hos blant annet ortoped, plastikkirurg, øre-nese-hals-spesialist, urolog og hudlege. 

Time på dagen!

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen, til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. 

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege. Klikk her for oversikt over ventetider på offentlige timer.

Hvordan får jeg time?

Du kan bestille time over telefon, web-booking eller ved personlig fremmøte. Vi må ha en henvisning for å kunne gjennomføre undersøkelsen. Denne kan du få hos din fastlege, spesialist eller andre som har rett til å henvise til radiologiske undersøkelser. Alle henvisningsblanketter kan brukes - selv når du ikke er henvist til Aleris. 

Dersom du har noen spørsmål vedrørende undersøkelsen, ber vi deg ta kontakt med oss i forkant.

Av sikkerhetsmessige årsaker oppfordrer vi alle våre kunder til å betale med bankkort.

Alle henvisninger kan brukes

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Strålevernforskriften krever at pasienten har henvisning for alle radiologiske undersøkelser, uansett om den betales privat eller av det offentlige. 

Har du ikke henvisning?

Bestill time hos lege ved Aleris - eller kontakt din fastlege.

 

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Sykehus og Røntgen Agder
Senterveien 32
4790 Lillesand
Sykehus Tlf. Sykehus 38 04 99 20
Åpningstid:
kl. 8-15.30 alle hverdager
Kvelds- og helgeåpent ved behov.

Telefontid:
kl. 8-15 alle hverdager
Røntgen Tlf. Røntgen 22 43 43 43
Vi har sommeråpningstider uke 26-33:
Mandag - fredag kl. 8-15.30
Helgeåpent ved behov.

Ordinær åpningstid:
Alle hverdager kl. 8-15.30
Kveldsåpent for MR-undersøkelser en til to dager per uke frem til kl. 21.
Ellers har vi kveldsåpent ved behov.

Telefontid t.o.m. uke 32:
Mandag – torsdag kl. 7–18
Fredag kl. 7-16

Hudlege

På tide med en føflekksjekk?

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid, og henvisning er ikke nødvendig.

Urolog

Spesialist i urinveiene og de mannlige kjønnsorganer

Aleris tilbyr en rekke undersøkelser og inngrep hos erfarne urologer.

Øre-nese-hals-spesialist

Utredning og operasjon

Våre erfarne øre-nese-hals-spesialister tilbyr utredning og operasjon av en rekke ØNH-problemstillinger. Kort ventetid.

Ortoped

Plager i skjelett, sener, muskler og/eller ledd?

Våre erfarne spesialister utreder og behandler smerter i hofteledd, kneledd, håndledd, fotledd, skulder, albue og idrettsskader.

Røntgen

Spør etter time på dagen!

Røntgen er en enkel og ufarlig undersøkelse som gir god detaljfremstilling av lunger og skjelett.


Luis C. Caviglia Plastikkirurg

Agder

Les mer
Beate Phillipson Øre-nese-hals spesialist

Agder

Les mer
Paal Arnesen Ortoped

Agder

Les mer
Gudmundur M. Stefansson Plastikkirurg

Agder

Les mer
Back to top