Aleris vekt og ernæring (tidligere Overvektsklinikk) utfører flest slankeoperasjoner i Norge. Vi har Norges største tverrfaglige oppfølgingsteam for slankeoperasjoner. For et varig resultat og fordi ingen personer er like tilbyr vi ulike behandlingsmetoder og oppfølgingsprogram. Aleris gjør flest slankeoperasjoner i Norge og våre kirurger hjelper deg å velge riktig slankeoperasjon. Dette sikrer deg den beste metoden og et varig resultat. Alle våre pasienter får en individuell vurdering om hvilken behandling som passer best for den enkelte. Pasienter hos oss får behandling og oppfølging av faglig høy kvalitet.  For å vurderes for slankeoperasjon hos oss må du ha en BMI over 30. Som ledd i vårt kvalitetssikringsarbeid og vår kompetansebygging, drives det også klinisk forskning ved vår klinikk.

Kontakt oss på tlf 22 12 49 91 (hverdager fra 08.00 – 15.30) for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan hjelpe deg eller fyll ut skjemaet på denne nettsiden.

 

Priser og oppfølgingspakker

Priser fra 98 000 kr. Oppfølging er alltid inkludert hos Aleris. En viktig grunn til at våre pasienter opplever gode resultater og varig vektreduksjon er vårt oppfølgings- og mestringsprogram. Aleris Overvektsklinikk har et stort tverrfaglig team som kun jobber med oppfølging av personer som har utført overvektskirurgi. For oss er det viktig at pasienten føler seg trygg både før, under og etter operasjonen. 

 

Fedme – et alvorlig helseproblem

Fedme er et raskt voksende helseproblem som fører til betydelig helserisiko og kortere levetid. Verdens helseorganisasjon (WHO) har definert sykelig overvekt som BMI over 35 med tilleggslidelser, eller BMI over 40 uavhengig av tilleggslidelser. Fedme (BMI over 30) øker risiko for hjerte- og karsykdommer som hjerteinfarkt og hjerneslag. Videre øker fedme risiko for diabetes type 2, visse kreftformer, muskel- og skjelettlidelser, redusert fertilitet, søvnapne, psykiske lidelser m.m. Alvorlig fedme dreier seg ikke om latskap og “svak karakter”, men er en sykdom med underliggende genetisk, biologisk og psykologiske forandringer. Mennesker med alvorlig overvekt lykkes gjerne gjentatte ganger å gå ned i vekt, men problemet er at det på lang sikt er svært vanskelig å holde den nye vekten. Kroppen “husker” den høyeste stabile vekten og prøver å unngå en lavere vekt. Dette er hovedgrunnen til at nesten alle mislykkes med slanking.