Skip to Content

Aleris Sykehus og Røntgen Solsiden Trondheim

Rett til legespesialist! Henvisning er kun nødvendig på røntgen.

Online booking sykehus

Online booking røntgen

 

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgentjenester.

 

Offentlig avtale i Trondheim

I Trondheim har vi offentlig avtale på en rekke områder. Det vil si at du kan komme til oss, og kun betale egenandel. Oversikt over offentlige avtaler i Trondheim

NYHET: offentlig avtale på trippeldiagnostikk! (Kombinasjon av klinisk undersøkelse, bilde- undersøkelse og vevsprøve(biopsi). 

 

Velkommen til Aleris!

Vi har åpent på dag- og kveldstid. 


Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >

Back to top