Skip to Content

Plastikkirurgi i Trondheim

Ved Aleris Solsiden i Trondheim arbeider noen av landets mest erfarne plastikkirurger. Som pasient hos oss vil du få god informasjon og en faglig anbefaling, operasjon i et sikkert sykehusmiljø og topp oppfølging. Hos oss er du trygg både før, under og etter behandlingen.

Bestill time her

Du kan selv velge en time som passer deg.

Velkommen til en uforpliktende konsultasjon med en av våre erfarne plastikkirurger!

Her møter du dr. Ivan Pavlovic som er spesialist i plastisk kirurgi med bred erfaring i faget. Dr. Pavlovic er meget etterspurt når det gjelder alle typer brystoperasjoner som for eksempel brystforstørrelse, brystløft og brystreduksjon, samt figurformende kirurgi som for eksempel bukplastikk og fettsuging. I tillegg utfører han avansert ansiktskirurgi, ansiktsløft, neseoperasjoner, hakeoperasjoner og øyelokkoperasjoner med meget flotte resultater!

 

Dr. Kjersti Ausen er spesialist i plastikkirurgi med fokus på kosmetisk og rekonstruktiv brystkirurgi, fettransplantasjon, hudkorreksjoner etter stort vekttap og øyelokkoperasjoner. 

Vår erfaring er din trygghet for et godt resultat. Vi har alltid anestesilege tilstede under operasjon, og faste operasjonsteam som er spesialiserte innen plastisk kirurgi. 

Våre pasienter forteller om sine erfaringer

Her forteller en av våre pasienter om brystreduksjonen hun fikk utført her hos oss på Aleris Solsiden i Trondheim. Hun hadde vært plaget på grunn av størrelsen på brystene i mange år før hun bestemte seg for å få utført brystreduksjon. Her forteller hun om hva operasjonen har betydd for henne: 

 

Rune hadde gått ned 130 kg i vekt og hadde store mengder løs hud på kroppen. Den løse huden som blir igjen etter et stort vekttap lar seg ikke trene eller slanke bort. Her forteller han om sine erfaringer før og etter operasjonen: 

 

 

Tilbakemelding fra våre kunder

- Endelig sitter bh'en som den skal!

Helen tok brystforstørrelse ved Aleris Solsiden i Trondheim.

Les mer

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top