Skip to Content

Brystforstørrelse

Brystforstørring er et kirurgisk inngrep som går ut på å forstørre en kvinnes bryster. Det vanligste er å sette inn silikon under brystkjertelen eller brystmuskelen, men det går også an å bruke overskuddsfett fra en annen del av kroppen og sprøyte dette inn i brystene. En brystforstørrelse foregår i full narkose.

Det finnes like mange varianter av bryster som det finnes kvinner. Gjennom livet endres brystene, og svangerskap, amming, vektøkning/-nedgang og aldring er faktorer som påvirker brystenes utseende. Disse forandringene er en viktig grunn til at noen kvinner velger å få utført en brystforstørrelse. 

Brystforstørrelse med implantater

Den vanligste formen for brystforstørring er innleggelse av silikonimplantater. Disse plasseres under brystkjertelen eller under brystmuskelen. De er enten runde eller anatomiske (dråpeformede), og har en konsistens som gjør at brystene oftest vil kjennes naturlige ut. I tillegg til å legge inn implantater kan man gjøre et brystløft

I Aleris bruker vi kun silikonimplantater av beste kvalitet. Vi bruker implantater fra Mentor og Motiva. Du kan lese mer om brystforstørrelse med implantater her


Brystforstørrelse konsultasjon

Brystforstørrelse med silikonimplantater

Brystforstørrende operasjon

Brystforstørring med silikon eller implantater, er et av de vanligste kosmetiske inngrepene.

Les mer om brystforstørrelse med silikon >

Silikon illustrasjon

Garanti ved brystforstørrelse

5 års garanti

Brystforstørring med silikon: 5 års inngrepsgaranti! Vår garantiordning er en ekstra sikkerhet for deg som velger silikon.

Les mer om vår garanti >
Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo, Strømmen og Bergen

Ivan Pavlovic

Plastikkirurg

Trondheim


Brystene er superfine!

Brystene er superfine!

- Plastikkirurg Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Jeg føler meg som en kvinne igjen!

Les mer >

Mitt resultat er helt fantastisk!

Mitt resultat er helt fantastisk!

Jeg hadde bokstavelig talt sjekket alle hjemmesider til alle klinikker i Skandinavia. Jeg endte opp med denne fordi denne klinikken fikk meg til å føle meg velkommen fra første stund og at jeg var en viktig kunde for dem. Fra første samtale så fikk jeg god service, og ble tatt godt vare på, fulgt opp.

Les mer >

Veldig naturlig og pent resultat

-Veldig naturlig og pent resultat

Grunnen til at jeg valgte operasjon var at jeg helt siden jeg var tenåring har hatt komplekser for små pupper. Mange klager over «små pupper», men jeg hadde VIRKELIG små pupper.

Les mer >


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Mykere og mer naturlig brystforstørrelse

Mykere og mer naturlig brystforstørrelse

Den nyeste trenden innen brystforstørrelser handler om å kombinere innleggelse av brystimplantat med eget fett fra andre deler av kroppen. Metoden gir en mer naturlig form og mykere bryst.

Les mer >


Back to top