Skip to Content

Brystforstørrelse via armhulen

Dette er en avansert og innovativ teknikk, som lar plastikkirurgen utføre forstørrelse av brystene uten at du får et arr under eller på brystet!

Bestill time for en uforpliktende konsultasjon ved vår avdeling på Frogner eller Majorstuen i Oslo eller i Ålesund.

Brystforstørrelse snitt Ved brystforstørrelse via armhulen lager kirurgen et lite snitt i armhulen. Med hjelp av et endoskop, det vil si et kikkhull, hvor kirurgen ser operasjonsområdet innenfra med kamera, får vi en meget eksakt utforming av protesehulen og protesens plassering. Oftest plasserer vi protesen under muskelen. Da er det mindre risiko for kapsel, og risikoen for at operasjonen skader evnen til å amme er også mindre. Muskelen fungerer da som en indre BH, og brystet får en svært pen fasong. Ved å unnvike arr under brystet får også brystet nedentil en enda jevnere runding og mer naturlig fasong. 

Denne metoden egner seg spesielt godt for deg som ikke ønsker synlige arr på brystene. På grunn av dette har metoden også spesielt store fordeler for pasienter med mørk hud. Mørk hud har en tendens til å danne mindre pene arr, og da kan snitt i armhulen være en stor fordel.

Metoden kalles på fagspråk for endoskopisk transaxillær brystforstørrelse. Denne operasjonsmetoden tilbys kun ved vår avdeling på Frogner i Oslo og i Ålesund. 

Les mer om brystforstørring med implantater

Priser på brystforstørringKenneth Chiu

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Oslo

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Margareth Bruheim

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Nils Lykke

Nils Lykke

Plastikkirurg

Oslo

Frode Amland

Frode Amland

Plastikkirurg

Oslo


Brystene er superfine!

Brystene er superfine!

- Plastikkirurg Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Jeg føler meg som en kvinne igjen!

Les mer >

Mitt resultat er helt fantastisk!

Mitt resultat er helt fantastisk!

Jeg hadde bokstavelig talt sjekket alle hjemmesider til alle klinikker i Skandinavia. Jeg endte opp med denne fordi denne klinikken fikk meg til å føle meg velkommen fra første stund og at jeg var en viktig kunde for dem. Fra første samtale så fikk jeg god service, og ble tatt godt vare på, fulgt opp.

Les mer >

Veldig naturlig og pent resultat

-Veldig naturlig og pent resultat

Grunnen til at jeg valgte operasjon var at jeg helt siden jeg var tenåring har hatt komplekser for små pupper. Mange klager over «små pupper», men jeg hadde VIRKELIG små pupper.

Les mer >


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Mykere og mer naturlig brystforstørrelse

Mykere og mer naturlig brystforstørrelse

Den nyeste trenden innen brystforstørrelser handler om å kombinere innleggelse av brystimplantat med eget fett fra andre deler av kroppen. Metoden gir en mer naturlig form og mykere bryst.

Les mer >

Back to top