Skip to Content

Brystforstørrelse via armhulen

Dette er en avansert og innovativ teknikk, som lar plastikkirurgen utføre forstørrelse av brystene uten at du får et arr under eller på brystet!

Introduksjonstilbud: 39 000,- for brystforstørrelse via armhulen!
Ordinær pris er 47 000,-
Bestill time for gratis konsultasjon ved vår avdeling på Frogner i Oslo eller i Ålesund.

Brystforstørrelse snitt Ved brystforstørrelse via armhulen lager kirurgen et lite snitt i armhulen. Med hjelp av et endoskop, det vil si et kikkhull, hvor kirurgen ser operasjonsområdet innenfra med kamera, får vi en meget eksakt utforming av protesehulen og protesens plassering. Oftest plasserer vi protesen under muskelen. Da er det mindre risiko for kapsel, og risikoen for at operasjonen skader evnen til å amme er også mindre. Muskelen fungerer da som en indre BH, og brystet får en svært pen fasong. Ved å unnvike arr under brystet får også brystet nedentil en enda jevnere runding og mer naturlig fasong. 

Denne metoden egner seg spesielt godt for deg som ikke ønsker synlige arr på brystene. På grunn av dette har metoden også spesielt store fordeler for pasienter med mørk hud. Mørk hud har en tendens til å danne mindre pene arr, og da kan snitt i armhulen være en stor fordel.

Metoden kalles på fagspråk for endoskopisk transaxillær brystforstørrelse. Denne operasjonsmetoden tilbys kun ved vår avdeling på Frogner i Oslo og i Ålesund. 

Les mer om brystforstørring med implantater

Priser på brystforstørring


Her får du utført denne tjenesten


Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Plastikkirurg Hilde Bugge

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Oslo

Børge Davik

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Mitt resultat er helt fantastisk!

Mitt resultat er helt fantastisk!

Jeg hadde bokstavelig talt sjekket alle hjemmesider til alle klinikker i Skandinavia. Jeg endte opp med denne fordi denne klinikken fikk meg til å føle meg velkommen fra første stund og at jeg var en viktig kunde for dem. Fra første samtale så fikk jeg god service, og ble tatt godt vare på, fulgt opp.

Les mer >

Veldig naturlig og pent resultat

-Veldig naturlig og pent resultat

Grunnen til at jeg valgte operasjon var at jeg helt siden jeg var tenåring har hatt komplekser for små pupper. Mange klager over «små pupper», men jeg hadde VIRKELIG små pupper.

Les mer >

- Endelig sitter bh'en som den skal!

- Endelig sitter bh'en som den skal!

Helen tok brystforstørrelse ved Aleris Solsiden i Trondheim.

Les mer >


Back to top