Skip to Content

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Dr. Margareth Bruheim er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Colosseum-Nobel og Aleris Sykehus Drammen. Hennes spesialfelt er estetisk kirurgi, kosmetisk hudbehandling og medisinske plastikkirurgiske operasjoner.

Dr Bruheim utfører alt av brystoperasjoner, som for eksempel brystforstørrelse med silikon eller eget fett, brystløft, brystreduksjon og brystrekonstruksjon. Hun utfører også figurformende kirurgi som fettsuging, bukplastikk og fjerning av overflødig hud etter stort vekttap. Dr Bruheim har også et stort interesse for ansiktskirurgi og utfører ansiktsløft, panneløft, øyelokksplastikk og fettransplantasjon til ansiktet. Hun er ansvarlig lege for kosmetisk avdeling på Aleris Colosseum-Nobel. 

I tillegg utfører dr. Bruheim mindre operasjoner som korreksjon av arr, fjerning av hudforandringer og hudsvulster. Dr. Bruheim har tidligere arbeidet på Ullevål Sykehus som overlege med brystrekonstruksjon og andre korrigerende inngrep etter brystkreft. 

For timebestilling i Oslo, ring 23 19 50 50

For timebestilling i Drammen, ring 32 21 11 00

Margareth Bruheim

Margareth BruheimFacial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Når huden er en størrelse for stor

Når huden er en størrelse for stor

Det finnes løsninger for å fjerne overskudd av hud.

Les mer >Back to top