Skip to Content

Georg Panczel

Plastikkirurg

Dr. Georg Panczel er spesialist i plastikk- og håndkirurgi ved Aleris Colosseum Stavanger. Hans spesialfelt er kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi, og han har mer enn 10 års erfaring som spesialist.

Ved Aleris Colosseum utfører han blant annet ansiktsløft, halsløft, brystforstørrelse, brystløft, brystreduksjon, øyelokkskirurgi, fettsuging og kirurgi ved utstående ører. Panczel utfører også kirurgi etter stort vekttap og har spesialkompetanse innenfor rekonstruktiv kirurgi ved brystkreft. Han utfører over 500 større operasjoner årlig.

Dr. Panczel er medlem av Norsk plastikkirurgisk forening, Norsk forening for estetisk plastikkirugi og Norsk legeforening.

Han har tidligere jobbet som overlege ved universitetssykehuset i Stavanger og Sykehuset Østfold og har sin spesialistutdannelse fra Stavanger og Bergen.

"For meg er det viktig å være nøye og oppnå best mulig resultat. Jeg er også opptatt av at pasientene skal føle seg ivaretatt og jeg følger derfor tett opp etter kirurgi "

Georg Panczel

Georg PanczelMagen har blitt helt flat og fin igjen!

Magen har blitt helt flat og fin igjen!

Smertene i ryggen og plagene jeg hadde på grunn av delte magemuskler er nå helt borte. Jeg kan virkelig anbefale Aleris på det varmeste!

Les mer >

Brystene ser helt naturlige og fine ut!

Brystene ser helt naturlige og fine ut!

Anne skiftet brystimplantatene hun hadde hatt i 13 år på Aleris i Stavanger. – Jeg har hatt en drømmeoperasjon! Nå ser brystene naturlig ut!

Les mer >

- Jeg har aldri hatt så fin mage før!

- Jeg har aldri hatt så fin mage før!

Anna fikk utført full bukplastikk ved Aleris Colosseum Stavanger. "Resultatet er fantastisk! Jeg har virkelig bare godt å si!"

Les mer >

- Jeg har fått midje igjen!

-Jeg har fått midje igjen!

Etter et stort vekttap fikk Elin utført brystløft og bukplastikk på Aleris i Stavanger. "De har gjort en kjempefin jobb, og jeg følte meg trygg hele veien!"

Les mer >Back to top