Skip to Content

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Dr. Hilde Bugge er spesialist i plastikkirurgi og fagansvarlig for plastikkirurgien ved Aleris Helse Norge. Hun har arbeidet ved Aleris Sykehus Frogner i Oslo siden 2008, og har lang erfaring med både medisinsk og kosmetisk plastikkirurgi. Hun utfører bl.a. ansiktsløft, gjerne i kombinasjon med hudbehandlinger som laserbehandling, fettransplantasjon, stamcellebehandling eller PRP, panneløft og øyelokkoperasjoner, forskjellige brystinngrep som brystreduksjon, brystreduksjon via fettsuging med laser, brystforstørrelse med proteser eller med fett, brystforstørrelse via armhulen, brystrekonstruksjon og brystløft. Som følge av at Aleris har en stor avdeling for overvektskirurgi har hun også utført mange postbariatriske inngrep som overarmsplastikk, lårplastikk, seteplastikk og bodylift, samt mye fettsuginger. Dr Bugge gjør årlig ca 500 større inngrep.

Tidligere har dr. Bugge arbeidet som overlege på Plastikkirurgisk avdeling ved Ullevål Universitetssykehus der spesialfeltet var rekonstruktiv mikrokirurgi. Dr. Bugge er utdannet ved Universitet i Bergen og hun er medlem av Den norske legeforening, Norsk Plastikkirurgisk Forening, Norsk Forening for Estetisk Plastikkirurgi og European Academy of Facial Plastic Surgery. Dr Bugge er styremedlem i Norsk Plastikkirurgisk Forening.

For timebestilling hos dr Bugge, ring 22 54 10 00.

Plastikkirurg Hilde Bugge

Hilde BuggeHilde fikk utført bukplastikk og brystløft hos Aleris

Hilde fikk utført bukplastikk og brystløft hos Aleris

– Jeg vil være den beste versjonen av meg selv!

Les mer >

- Øyelokkoperasjonen gjør at jeg ser 10 år yngre ut!

- Øyelokkoperasjonen gjør at jeg ser 10 år yngre ut!

– Jeg er kjempefornøyd med resultatet. Det er så fint å ikke se posene når jeg ser meg i speilet, og jeg har begynt med sminke igjen!

Les mer >

Brystreduksjon: Ingrid var plaget med store bryster siden tenårene

Brystreduksjon: Ingrid var plaget med store bryster siden tenårene

Ingrid var plaget med store bryster helt siden tenårene. De forårsaket smerter i nakke og skuldre, og gjorde ofte at hun ikke følte seg vel i sosiale settinger. Så valgte hun å få utført brystreduksjon hos Hilde Bugge ved Aleris Sykehus Frogner. Her forteller hun om sin opplevelse.

Les mer >

"Anbefaler absolutt Aleris til andre"

"Anbefaler absolutt Aleris til andre"

Solveig fikk utført et ansiktsløft ved Aleris Frogner mai 2016.

Les mer >

Et helt nytt liv etter bodylift!

Et helt nytt liv etter bodylift

- Jeg er så fornøyd så jeg holder på å sprekke! Det var så verdt det, og det ble så bra!

Les mer >

Back to top