Skip to Content

Børge Davik

Plastikkirurg

Dr. Børge Davik er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner i Oslo, Aleris Strømmen og Aleris i Bergen. Dr. Davik utfører et bredt spekter av både kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi. Han har særlig kompetanse innenfor plastikkirurgiske operasjoner på bryst, med et spenn som strekker seg fra avansert kirurgi der man lager bryster med eget vev til mer vanlige operasjoner som brystreduksjon, brystløft og innleggelse av brystproteser. Dr Davik har også bred erfaring med det nyeste innen brystforstørrelse; hybridteknikken som ved å kombinere innleggelse av brystproteser med fetttransplantasjon som vil gi et mer naturlig bryst. I tillegg til å utføre de fleste inngrep innenfor brystkirurgi har han bred erfaring med ”body sculpting” kirurgi, og utfører operasjoner som fettsuging, bukplastikk, lårplastikk, overarmsplastikk, og bodylift. Han utfører ca. 500 større operasjoner årlig.

Dr. Davik er medlem i Den Norske Legeforening, Den Norske Overlegeforening, Norsk Kirurgisk Forening og Norsk Plastikkirurgisk Forening. Tidligere har dr. Davik jobbet ved flere Universitetssykehus i inn- og utland.

”Som plastikkirurg og din lege er jeg opptatt av å gi deg som pasient det beste resultatet som mulig, samtidig som du føler deg trygg og ivaretatt. Jeg er der for deg!”

Børge Davik

Børge DavikBrystene er superfine!

Brystene er superfine!

- Plastikkirurg Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Jeg føler meg som en kvinne igjen!

Les mer >

Maren (38)* fikk utført brystløft hos Aleris

Maren fikk utført brystløft hos Aleris

– Jeg ville gjøre det et sted jeg visste at det var bra.

Les mer >

Agnete tok brystforstørrelse med eget fett hos plastikkirurg Børge Davik

Agnete tok brystforstørrelse med eget fett hos plastikkirurg Børge Davik

Det tok omtrent ett år fra Agnete begynte å tenke på brystforstørrelse til hun kom på konsultasjon hos Aleris.

Les mer >
Back to top