Skip to Content

Ansiktsløft

Med årene kommer rynker i ansiktet, furer i munnvikene og løs hud på halsen eller langs kjevepartiet. Mange opplever at de ser eldre ut enn de føler seg. Et ansiktsløft, eller "facelift", kan gjøre ansiktet flere år yngre.

Ved ansiktsløft strammes huden i ansiktet og på halsen. Rynker blir glattet ut og overskuddshud fjernet. Ansiktsløft gir spesielt god effekt på kjeve- og hakeparti.

Hvem er egnet for ansiktsløft?

De fleste som kommer til oss for å foreta et ansiktsløft er mellom 45 og 60 år. Aldringsprosessen er ulik hos det enkelte individ, så når i livet "behovet" for en slik operasjon oppstår vil variere fra person til person. Et ansiktsløft vil ikke drastisk endre utseendet ditt, men vil virke foryngende. Vi har dyktige kirurger som alltid vektlegger et så naturlig resultat som mulig. 

Et ansiktsløft gjør ikke at hudens naturlige aldringsprosess stopper opp, så hos mange vil det oppstå behov for å gjøre et nytt ingrep etter 10-15 år.

Eventuelt kan ansiktsløft kombineres med øyelokksplastikk.

 

Ansiktsløft: Ingers erfaringer før og etter operasjon

ansiktsløftInger hadde gått ned mye i vekt, noe som førte til en del overskuddshud i ansiktet. Hun valgte derfor å få utført et ansiktsløft ved Aleris i Drammen. 

- Jeg kunne ikke vært mer fornøyd, og resultatet ser helt naturlig ut. Det er ikke stramt og jeg ser ikke unaturlig ung ut. Det ble helt fantastisk egentlig!

Her kan du lese hele historien til Inger. 

Jeg ønsker konsultasjon!


Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50
Strømmen, tlf: 63 80 03 30
Drammen, tlf: 32 21 11 00
Marken (Bergen), tlf: 55 59 99 99
Nesttun (Bergen), tlf: 55 11 80 80
Hinna Park (Stavanger), tlf: 51 57 75 50
Colosseum Stavanger, tlf: 51 91 19 60
Solsiden (Trondheim), tlf: 73 87 20 00
Agder (Lillesand), tlf: 38 04 99 20
Kristiansand, tlf: 38 04 99 20


Ansiktsløft: Dette kan du forvente

 

Behandling hos kosmetisk sykepleier

Aleris Facial VIP

- den ultimate pakken for deg som skal få utført et plastikkirurgisk inngrep i ansiktet!

Med Aleris Facial VIP vil du få en innledende hudkonsultasjon og behandling med Mesoterapi for å klargjøre huden din til inngrepet. Våre dyktige kosmetiske sykepleiere vil fortsette å følge deg opp også etter operasjonen, da du vil stå på et eksklusivt medisinsk hudprogram for å sikre de beste forutsetningene for et optimalt resultat.

Les mer her >


Slik foregår et ansiktsløft

Før operasjonen

Før inngrepet får du møte til en konsultasjon hos kirurgen der du kan stille spørsmål og få informasjon om operasjonen. Du får tilsendt brev med operasjonstidspunkt, informasjonsskriv og resept på antibiotika og smertestillende medisiner. 

Operasjonen

På operasjonsdagen får du snakke med anestesilege og kirurg. Inngrepet utføres i lokalbedøvelse og sedasjon og tar ca 2 timer. Arret blir plassert fra det behårede området i tinningen, ned foran øret, rundt øreflippen, i folden bak øret og på tvers inn i dte behårede området bak øret. Ansiktshuden blir løsnet fra underlaget fremover på kinn og nedover på hals. Overflødig hud blir fjernet og muskel-/bindevevshinnen som ligger under huden blir strammet opp. Ved behov for å stramme opp musklene under haken vil det også bli lagt et snitt her. Huden sys sammen med innvendige sting og klips som skal fjernes etter en uke. Arrene tapes og det legges på en bandasje. Vanligvis er man i god form etter inngrepet og kan ganske raskt ta til seg føde og stå opp. Inngrepet er dagkirurgisk. Du må ha noen hos deg det første døgnet.

Etter operasjonen

Det er bra å få i seg rikelig med væske. Kvalme kan forekomme som reaksjon på smertestillende og beroligende medisiner. Etter 2 dager må du komme til sykehuset for å skifte bandasje og etter 1 uke må du kommer for å fjerne stingene. Arrene bør tapes til de er bleke. Det er viktig at du unngår store anstrengelser den første uken. Hodet bør holdes høyt når du ligger. Du må regne med en del hevelse og blåmerker de første 2-3 ukene. 

Komplikasjoner ved ansiktsløft

Blødning og infeksjon er sjeldne komplikasjoner. Hvis det oppstår en blodansamlig må denne fjernes. Det kan oppstå harde partier under huden. Disse vil mykne av seg selv, men det kan ta noen måneder. Det kan også tilkomme små pigmentflekker i huden. Følelsen i huden blir nedsatt etter operasjonen, men vil vanligvis komme gradvis tilbake. Arrene blir vanligvis lite synlige. Noen ganger kan det oppstå små sår som bruker lengre tid på å gro. Hvis det skulle oppstå komplikasjoner eller du har spørsmål kan du når som helst ringe oss eller komme til sykehuset slik at vi kan se på deg.

Her finner du pris på ansiktsløft Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Ivan Pavlovic

Plastikkirurg

Trondheim

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Oslo

Frode Amland

Plastikkirurg

Oslo

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Oslo

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen


Det ser helt naturlig ut! Jeg er så fornøyd!

Det ser helt naturlig ut! Jeg er så fornøyd!

Inger (56) hadde gått mye ned i vekt, noe som førte til en del overskuddshud i ansiktet. Hun valgte derfor å få utført et ansiktsløft ved Aleris. Vi tok en prat med henne for å høre om hennes erfaringer med operasjonen.

Les mer >

-For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende!

-For meg var dette rett og slett en investering i eget velbefinnende!

Mona* (61) er svært fornøyd med behandlingene (ansiktsløft, fettsuging, laserbehandling og halsløft) hun har fått på Aleris.

Les mer >


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Aleris Facial VIP

Aleris Facial VIP

Den ultimate pakken for deg som skal få utført et plastikkirurgisk inngrep i ansiktet!

Les mer >

Ansiktsløft: Plastikkirurgen forteller

Ansiktsløft: Plastikkirurgen forteller

Dr Petter Frode Amland er en av de plastikkirurgene som har utført flest ansiktsløft i Norge. Med godt over 1 000 ansiktsløft de siste 20 årene har han betydelig erfaring på området. Erfaring som kommer pasientene hans til gode.

Les mer >

Små inngrep kan gjøre en stor forskjell

Små inngrep kan gjøre en stor forskjell

Aleris tilbyr alt innen kosmetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi i et trygt og sikkert sykehusmiljø. – Det er ikke alltid så store inngrep som skal til, men for pasientens selvbilde kan det utgjøre en stor forskjell, sier spesialist i plastikkirurgi, Hilde Bugge.

Les mer >

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Stefan Hauptig, anestesilege

Dette skjer når du legges i narkose

Det er vanlig å være bekymret før en operasjon – spesielt hvis den innebærer narkose. Men hva kan du egentlig forvente deg idet du «sovner», og når du våkner opp igjen?

Les mer >


Bestill konsultasjon hos plastikkirurg

Ønsker du time?

Fyll inn dine opplysninger nedenfor så tar vi kontakt.


Back to top