Skip to Content

Videokonsultasjon med fysioterapeut

Kr 590,-

Bestill time

Rask hjelp av fysioterapeut over video!

De fleste muskel- og skjelettplager kan du få hjelp med over video. Har du rygg- eller nakkesmerter, en akutt skade, problemer med kne eller hofte, svangerskapsplager eller andre muskelsmerter? Eller trenger du fysioterapi i forbindelse med operasjon?

Våre erfarne fysioterapeuter kan hjelpe deg med dette og mye mer! Alt du trenger er tilgang til en mobiltelefon, laptop eller nettbrett som har et videokamera, og BankID.

Du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt!

Våre fysioterapeuter er godt oppdaterte på det nyeste innen forskning, har lang klinisk erfaring og vil se dine individuelle behov og ønsker. De vil gjøre en helhetlig vurdering av tilstanden du trenger hjelp med, og ta i betraktning ulike faktorer som kan ha betydning for din bedring og helse.

Aleris digital fysioterapi er en integrert del av behandlingen innen ortopedi

Fysioterapeutene samarbeider med våre kirurger, så du som pasient får riktig oppfølging og opptrening som er tilpasset deg

For deg som har blitt operert:

Etter kirurgi er fysioterapi viktig for å gjenopprette bevegelse, forebygge komplikasjoner, redusere smerte og gi et vellykket resultat. Hvis ortopeden har anbefalt fysioterapi kan våre fysioterapeuter hjelpe deg digitalt – slik at du kan gjøre øvelsene hjemme! Du vil få tilgang til en app med et skreddersydd program og videoer av øvelsene. Du kan også få ditt program i en PDF-fil. Du må selv betale for denne behandlingen. Les mer om hvorfor fysioterapi er viktig etter en operasjon.

For deg som ikke trenger operasjon:

Hvis ikke smertene blir bedre innen kort tid, og operasjon ikke er et alternativ, er det lurt å oppsøke fysioterapeut for å unngå at det blir langvarig. Fysioterapeutene hos Aleris kan se hvilke vurderinger som ble gjort under din konsultasjon hos ortoped slik at behandlingen tilpasses dine behov.


NYHET: Treningsveiledning

Du trenger ikke å ha en skade eller plage for å kontakte våre fysioterapeuter. Trening gir beviselig bedre helse og mer overskudd, og er et viktig og veldokumentert virkemiddel i forebygging og behandling av over 30 ulike diagnoser og tilstander. Vi hjelper deg gjerne med å sette opp et treningsprogram tilpasset din kropp, dine ambisjoner og ditt nivå. 

Les mer om digital treningsveiledning
  • Rask tilgang på profesjonelle råd fra en kvalifisert fysioterapeut 

  • Ingen reisevei – du sparer tid og penger 

  • Du kan ha konsultasjonen hjemme, på kontoret eller et annet sted som passer for deg 

  • Avklaring på hva du selv kan gjøre, hva du bør unngå og om du bør oppsøke annet helsepersonell 

  • Veiledning om hva du bør tenke på når du har blitt kvitt smertene/ubehag, for å forebygge at plagene kommer tilbake

  • Du trenger ingen henvisning
Back to top