Skip to Content
Kosmetisk behandlinger hos Aleris

Kosmetiske behandlinger

Dersom kirurgi ikke er noe for deg, men du likevel ønsker en forbedring av huden, eller noe som kan gi deg en friskere og mer opplagt look, er det god hjelp å få hos våre erfarne kosmetiske sykepleiere. Vi tilbyr alltid gratis og uforpliktende konsultasjon, slik at du får en individuell vurdering og en behandlingsplan som er tilpasset din hud og dine ønsker.

Filler

Glatter ut rynker, fremhever konturer

En filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap, og kan også benyttes til å konturere ansiktet for å fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden, og stimulerer kollagenproduksjonen.

Rynkebehandling

Injeksjonsbehandling

Vi behandler fine linjer og rynker med effektive metoder. Skreddersydd behandling til din hud!

Leppeforstørrelse

Større lepper med filler

Hos Aleris har vi god kompetanse og mye erfaring med leppeforstørrelse. Vårt mål er å gi deg vakre, naturlige og fyldige lepper i tråd med dine ønsker.

Soft facelift

Ansiktsløft med filler

Dette er behandlingen for deg i 40-årsalderen og oppover, som ønsker å minimere synlige aldringstegn.

Konsultasjon hos kosmetisk sykepleier

Gratis og uforpliktende

Hos Aleris får du gratis konsultasjon hos våre dyktige kosmetiske sykepleiere. Vi mener at det er viktig at du får en bra konsultasjon når du vurderer behandling. Derfor setter vi av god tid til deg når du kommer hit for konsultasjon. Våre behandlere gir deg råd og veiledning og hjelper deg med et personlig behandlingsprogram for å oppnå det du ønsker med din hud.

Injeksjonsbehandling mot overdreven svette

Du kan bli kvitt problemet!

Injeksjonsbehandling er den mest effektive og langvarige behandlingen mot overdreven svette (hyperhidrose). Aleris har kort ventetid og lang erfaring med å behandle plagsom svette med denne metoden.

Kviser

Akne

Aleris tilbyr tverrfaglig kompetanse hvor hudlege og kosmetisk sykepleier har et tett samarbeid for å kunne gi deg den beste og mest effektive behandlingen for ditt kviseproblem.

ZO Skin Health

Løsninger for en sunnere hud

For mer enn 30 år siden etablerte Dr. Zein Obagi konseptet «hudhelse» og utviklet samtidig behandlinger og kremprogrammer som bidro til å skape en sunn hud. Våre kosmetiske sykepleiere hjelper deg å sette sammen et hudprogram tilpasset din hud.

Skinbooster - filler

Gir deg naturlig glød

Skinbooster er en unik behandling som gjenfukter huden på dypet, forbedrer hudens kvalitet og gir en naturlig glød.

Rosacea

Vi har tverrfaglig kompetanse!

Rosacea er en kronisk inflammatorisk hudsykdom som kjennetegnes ved rødhet i ansikt, synlige blodkar, akneliknende nupper, papler og pustler.

Aknearr

Flere behandlingsalternativer

Våre kosmetiske sykepleiere vil ut fra arrets art sette sammen en behandlingsplan for å redusere synligheten av arrene dine. Ofte kombineres flere behandlingsalternativer, som Dermapen, skinbooster og medisinsk peeling.

Pigmentflekker

Få en jevnere hud

Hyperpigmentering/pigmentflekker er en vanlig hudlidelse, og vises som brune flekker i huden. Det er ikke farlig, men noen ønsker å behandle det av kosmetiske årsaker.

Medisinsk peeling

Fantastisk hudforbedring!

Peeling er et engelsk ord og betyr å skrelle. I kosmetisk medisin innebærer det at hudens øverste lag fjernes, slik at ny, frisk hud med yngre utseende kan dannes.

Dermaroller/Dermapen

Effektiv hudforbedring uten kirurgi

Dermaroller eller Dermapen er en avansert form for microneedling, en behandling med dokumentert god effekt på hudens kollagenproduksjon.

Hårfjerning med laser

Permanent hårfjerning

Vår moderne laser Alexandrite/ND:YAG er den mest effektive og veldokumenterte metoden for varig fjerning av uønsket hår. Den fjerner raskt og skånsomt uønsket hårvekst på ansikt og kropp.

Mesoterapi

Hudoppstrammende og fuktgivende

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom du ikke ønsker andre injeksjoner.

Sprengte blodkar

Effektive behandlingsmetoder

Synlige blodårer på beina, såkalte spindelvevsårer, kommer vanligvis i voksen alder. Årsakene kan være arvelige disposisjoner, graviditet eller overbelastning av bena. Vi tilbyr behandling med skleroterapi og laser.

Vital - filler

Hudforyngelse som forbedrer hudens spenst og struktur

Sunn og ungdommelig hud med glød er noe de fleste ønsker seg – også i voksen alder. Dette er en svært effektiv og langvarig behandling som forynger huden fra innsiden og ut.

3-step Stimulation Peel

Svært kort "nedetid"

Denne peelingen er ideell for behandling av ulike aldringstegn, Melasma, solskader, fine linjer, ujevn overflate, store porer, “livløs” hud og til og med akne. Den passer for alle hudtyper og hudfarger.

Gummy smile

Tannkjøttsmil

Dersom du er plaget av at mye av tannkjøttet vises når du smiler, kan du med en enkel injeksjonsbehandling få fjernet problemet.

SkinCeuticals

Avansert profesjonell hudpleie

SkinCeuticals misjon er å forbedre hudens helse gjennom å korrigere aldringstegn, beskytte sunn hud, og forhindre fremtidige skader. Produktene er tilgjengelige hos de fleste av våre kosmetiske sykepleiere, som hjelper dge å skreddersy et hudprogram tilpasset din hud.


Her får du utført denne tjenesten

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

22 54 10 00

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo

23 19 50 50

Aleris Sykehus Drammen

Albumsgate 9
3016 Drammen

32 21 11 00

Aleris Kristiansand

Gyldenløves gate 11
4611 Kristiansand

38 04 50 46

Aleris Sykehus Colosseum Stavanger

Lagårdsveien 91, 2. etg.
4010 Stavanger

51 91 19 60

Aleris Sykehus Nesttun

Nesttunveien 90 B
5221 Nesttun

55 11 80 80

Aleris Sykehus og Røntgen Solsiden Trondheim

Innherredsveien 7D, 4. etg. Inngang fra Kirkegata
7014 Trondheim

73 87 20 00

Aleris Sykehus Bodø

Moloveien 18
8003 Bodø

75 80 19 10Birgitte Sandvik Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Les mer
Børge Davik Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Hilde Bugge Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Tyge Tindholdt Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Margareth Bruheim Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Les mer

Back to top