Skip to Content

Mental helse

Rask, effektiv og persontilpasset psykisk helsehjelp – når du trenger det, der du trenger det

Velkommen til oss!

Alle mennesker opplever vanskelige perioder i livet. Hos oss kan du få hjelp til å snakke om dine utfordringer, sortere tanker, bearbeide følelser samt finne gode verktøy som kan hjelpe deg til å få det bedre og oppleve økt mestring i hverdagen. Våre psykologer har dessuten lang erfaring med vansker som kan oppstå i forskjellige typer relasjoner. Ønsker du hjelp til å prate med partneren, barna eller andre du ønsker en god relasjon med? Velg mellom digital psykologtime via video og fysisk oppmøte. Hos oss er det ingen ventetid, og du trenger ikke henvisning

Bestill time til samtaleterapi

Finn en time som passer, vi ønsker å hjelpe deg.

Individuell samtaleterapi

Vi jobber med mange typer utfordringer hos mennesker i forskjellige livssituasjoner, og kan være til god hjelp når du opplever vanskelige følelser, hendelser, situasjoner eller perioder i livet.

Parterapi

Våre fagfolk har mange års erfaring, og gode verktøy til å forbedre kommunikasjonen i relasjoner.

Foreldreveiledning

Vi tilbyr veiledning til foreldre i alle slags omsorgssituasjoner, og med alle typer utfordringer. Denne veiledningen tar utgangspunkt i metoder som brukes innen kognitiv terapi, og du/dere vil få praktiske verktøy til å jobbe med både egne tanke- og atferdsmønstre samt med kommunikasjonen og samhandlingen med deres barn.

Modulbaserte behandlingsprogram - NYHET

Vi har nettopp lansert et nytt tilbud med modulbaserte behandlingsprogrammer for spesifikke typer psykiske vansker og helseutfordringer. Les mer om de forskjellige programmene her, og bestill en førstegangssamtale med ønsket psykolog for å gå et slikt program.

Våre psykologer og terapeuter

Terese Solberg

Psykolog

Videokonsultasjoner

Karianne Throndsen

Psykolog

Videokonsultasjoner

Tahiba Asif

Psykologspesialist

Videokonsultasjoner

Bodil Døssland

Psykiater

Videokonsultasjoner

Sofia Naqvi

Psykiater

Videokonsultasjoner

Richard Tedesco

Psykolog

Videokonsultasjoner

Stine Marie Ferd

Kognitiv terapeut, parterapeut

Oslo

Marion Zoe Ørseng

Psykologspesialist

Videokonsultasjoner

Back to top