Skip to Content

Mage- og tarmspesialist

Bestill time

Mage- eller tarmproblemer?

Aleris har gastrolab i Oslo, Stavanger, Trondheim og Bodø. Her utføres det et bredt spekter av endoskopiske undersøkelser av fordøyelseskanalen. Våre erfarne spesialister i fordøyelsessykdommer tilbyr grundig utredning ved bruk av koloskopi og gastroskopi.

På Frogner kan vi også tilby kapselendoskopi av tynntarmen og pH-måling og manometri. Undersøkelsene vil kunne utelukke eller avdekke mage-og tarmsykdommer inklusive tykktarmskreft. 


Støtte fra AI (kunstig intelligens) under endoskopiske undersøkelser

På Frogner har vi investert i nytt, topp moderne endoskopiutstyr, der kunstig intelligens støtter legen i oppdagelse av sykdom i tarmen. 


Gastrokirurgi og proktologi

Vi har også svært erfarne spesialister innen gastrokirurgi og/eller proktologi (endetarmsproblematikk) i Tromsø, Trondheim, Bergen, Stavanger, Drammen og Oslo. Vi tilbyr utredning og behandling av lidelser som hemoroider, kroniske bekkenbunnsmerter, analfissurer og lignende. Kontakt din nærmeste avdeling for mer detaljer om det lokale tilbudet.  

 

Vondt i magen: Vet du hva som kan gi mage- og tarmsmerter?

Alle har vondt i magen fra tid til annen. Det mange ikke vet er at tarmene kan påvirkes av mange eksterne faktorer.

Les mer

- Jeg trodde aldri jeg kunne være i risikogruppen for tarmkreft

Etter å ha sett spor av blod i avføringen og opplevd mageknip etter måltidene en periode, oppsøkte Yvonne legen sin. Det visste seg å være en livreddende beslutning.

Les mer

Generelle råd ved plager fra mage/spiserør

Halsbrann, sure oppstøt, og fordøyelsesproblemer er blitt svært vanlig og skyldes ofte stress i hverdagen, uregelmessige måltider eller feil kosthold.

Les mer

Ikke vent med å sjekke mageproblemer

Mageproblemer kan være svært plagsomt og gå utover livskvaliteten til den det gjelder. Finn årsaken til problemene og få nødvendig behandling raskt.

Les mer

5 skjulte tegn på jernmangel

Rundt 15 prosent av kvinner i fruktbar alder lider av jernmangel, og rundt 3 prosent vil etterhvert utvikle det som kalles jernmangelanemi.

Les mer

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top