Skip to Content

Mage- og tarmspesialister

Gastroenterolog

Mage- eller tarmproblemer? Våre erfarne spesialister i fordøyelsessykdommer tilbyr grundig utredning ved bruk av koloskopi og gastroskopi. Undersøkelsene vil kunne utelukke eller avdekke mage-/tarmsykdommer inklusive tykktarmskreft. Vi har blant annet svært erfarne spesialister innen gastrokirurgi og tilbyr det meste av gastrokirurgiske inngrep.


Tverrfaglig utredning av tarm- og mageproblemer

Ved Aleris i Oslo, Trondheim og Ålesund har vi meget godt utstyrte gastrolaboratorier hvor vi tilbyr koloskopi og gastroskopi med moderne utstyr. Vi har gastroenterologer med lang og bred erfaring innen utredning av mage-/tarmproblematikk.

Vi samarbeider tett med Aleris Røntgen slik at supplerende undersøkelser kan tas hvis nødvendig, da er det vanligvis snakk om ultralyd eller CT av magen, eller MR av tarmen. I noen tilfeller møter vi på problemstillinger som krever videre utredning eller behandling på sykehus, og da henviser vi pasienten videre til rette instans. Ved behov benytter vi også kompetanse ved Aleris Kreftsenter. 

Tidlig diagnostikk gir bedre prognose ved tykktarmskreft

Vi jobber med de fleste problemstillinger innenfor mage-/tarmsykdommer. Det er viktig å ta mageproblemer på alvor, slik at man får utelukket eventuell alvorlig sykdom. Tidlig diagnostikk gir betraktelig bedre utsikter for helbredelse ved f.eks tykktarmskreft.

Timebestilling

Du kan bestille time til gastroskopi eller koloskopi direkte. Noen velger å starte med en konsultasjon hvor man kan få råd om kjent sykdom i fordøyelsesorgan eller veiledning i forhold til hvilke undersøkelser som er aktuelle for dine problemstillinger. Du kan bestille time via kontaktskjemaet på denne siden, eller ved å kontakte din nærmeste avdeling på telefon.


Finn din nærmeste avdeling


Hender full av blåbær

Temaside om ernæring

Les om erfaringer fra andre og nyttige artikler om ernæring

Ernæring er i praksis det ordet som brukes for sammenhengen mellom mat, næringsstoffer og helse hos oss mennesker. På denne siden finner du blant annet informasjon om hvordan kosthold kan være med på å forebygge sykdom.

Lær mer om ernæring >


Hjörtur Gislason

Hjörtur Gislason

Gastrokirurg

Oslo

Tommy Bernhard Johnsen

Tommy Bernhard Johnsen

Gastrokirurg

Ålesund

Emir Pinjo

Emir Pinjo

Gastrokirurg

Oslo

Asad Ali

Asad Ali

Gastroenterolog

Oslo

Bent Johnny Nergård

Bent Johnny Nergård

Gastrokirurg

Oslo

Ebrahim Aghajani

Ebrahim Aghajani

Gastrokirurg

Oslo


Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >

Synes du det er pinlig å snakke om hemoroider?

Synes du det er pinlig å snakke om hemoroider?

De færreste oppsøker lege, selv om de er plaget med hemoroider. Mange synes det er pinlig å snakke om hemoroider, andre er redd for ytterligere smerter. Spesialist og proktolog Emir Pinjo ved Aleris Sykehus Frogner anbefaler oss å gå til legen før hemoroidene eventuelt vokser seg store.

Les mer >

Back to top