Skip to Content

Aleris Sykehus Nesttun

Hos Aleris Nesttun strekker vi oss enda lenger for at du skal få den aller beste opplevelsen! Ring oss og bestill en uforpliktende konsultasjon på tlf: 55 11 80 80

Sykehuset har en operasjonsavdeling med 3 større operasjonsstuer samt en stue for håndkirurgi og mindre kirurgi. Oppvåkningsavdelingen har plass til opptil 10 pasienter samt 4 pasientrom (enerom). Ortopedi utgjør per i dag hovedtyngden av operasjonene og består hovedsaklig av artroskopisk kirurgi i skulder, albue, kne og ankel.

Aleris Nesttun er det sykehuset i Norge som gjør flest skulderoperasjoner, omtrent 1000 inngrep årlig, nesten dobbelt så mange som sykehuset som gjør nest mest.


Tilbudet ved Aleris Nesttun

Offentlig avtale med Helse Vest

Aleris har offentlig avtale med Helse Vest innen røntgen og sykehustjenester. Det betyr at du kan komme til oss uten at det koster deg noe mer enn det ville gjort ved et offentlig sykehus. Se hva vi har avtale på her

Kort ventetid

Vi bestreber oss på å ha korte ventetider for behandling. Fra 2004 har sykehuset hele tiden vært blant de 3-4 sykehusene med kortest ventetid. Operasjonsbeskrivelse, epikrise, sykemelding, fysioterapirekvisisjon og resepter er ferdig når pasienten forlater sykehuset etter dagkirurgi.


Kontakt oss

Aleris Sykehus Nesttun
Nesttunveien 90 B
5221 Nesttun
Telefon 55 11 80 80
Åpningstider Mandag - fredag kl. 09-16

Ordinær åpningstid:
Mandag, torsdag og fredag kl. 8-16
Tirsdag og onsdag kl. 8-19

Telefontid uke 28-31:
Mandag - fredag kl 9-14

Ortoped

Plager i skjelett, sener, muskler og/eller ledd?

Våre erfarne spesialister utreder og behandler smerter i hofteledd, kneledd, håndledd, fotledd, skulder, albue og idrettsskader.

Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Ansikt

Fokus på et naturlig resultat

Våre kirurger ønsker ikke at det skal synes at du har blitt operert. Et naturlig resultat er definisjonen på en vellykket behandling.

Kosmetiske behandlinger

Velkommen til gratis konsultasjon

Ønsker en forbedring av huden uten kirurgi, eller noe som kan gi deg en friskere og mer opplagt look, er det god hjelp å få hos våre erfarne kosmetiske sykepleiere.

Gastrokirurg

Inngrep i buken

Vi har svært erfarne spesialister innen gastrokirurgi og tilbyr det meste av gastrokirurgiske inngrep.

Fettsuging

Permanent fettfjerning

Fettsuging er ingen slankemetode, men en metode for å fjerne sjenerende fettansamlinger som er vanskelig å slanke bort.


Christian Erichsen Gastrokirurg

Bergen

Les mer
Juan R. Mathisen Ortoped

Bergen

Les mer
Karianne Wiik Kosmetisk sykepleier

Bergen

Les mer
Back to top