Skip to Content

Aleris Sykehus Rosenborgklinikken

Direkte til legespesialist i Trondheim! Hos oss er du i trygge hender.

Ortoped

Det ortopedkirurgiske tilbudet til Aleris Rosenborgklinikken i Trondheim tas hånd om av ortopeder med lang erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ortopedene som er tilknyttet oss har doktorgrader i ortopedi. To ortopeder er tilknyttet klinikken på heltid. De andre ortopedene arbeider til daglig som overleger ved St. Olavs hospital.

Vi utfører artroskopiske inngrep (”kikkhullskirurgi”) i skulder, kne, albue og ankel. I tillegg har vi spesialkompetanse på seneskader og "idrettsbrokk".

Alle operasjoner innen artroskopisk kirurgi, hånd -og fotkirurgi gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag.

Vi utfører ikke protesekirurgi. 

 

Idrettsmedisin

Våre leger har spesiell kompetanse i avansert artroskopisk kirurgi samt idrettsortopedi. Torbjørn Grøntvedt har vært laglege for Rosenborg siden 1986, og Agnar Tegnander har vært tilknyttet Norges Fotballforbund siden 1995. Torbjørn Grøntvedt har forfattet flere kapitler i boken "Idrettsmedisin". 

 

Offentlig avtale i Trondheim

I Trondheim har vi offentlig avtale på en rekke områder. Det vil si at du kan komme til oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel. Oversikt over offentlige avtaler i Trondheim

Vi har avtaler med det offentlige helsevesenet innen en rekke ortopediske behandlinger. Vi tar selvsagt også imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

 

Forskning

Agnar Tegnander er tilknyttet Senter for Idrettsskadeforskning og er veileder på et doktorgradsprosjekt som omhandler jumper`s knee (hopperkne).

Våre fysioterapeuter driver også aktiv forskning og publiserer artikler i internasjonale tidsskift.

 

Fysioterapi

Vi henviser de av våre pasienter som trenger det til høyt kvalifiserete fysioterapeuter med tanke på opptrening etter behandling utført hos oss. 

Medisinsk faglig ansvarlig lege ved Aleris Sykehus Rosenborgklinikken overlege, dr.med. Torbjørn Grøntvedt har doktorgrad og er spesialist i ortopedisk og generell kirurgi.

 

TrykkbølgebehandlingOffentlige avtaler i Trondheim og Ålesund

Aleris Helse har avtale med Helse Midt innen en rekke fagområder. Det betyr at vi utfører behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og at du som pasient kun betaler egenandel som ved et offentlig sykehus.

Les mer >

Hvorfor velge Aleris Rosenborgklinikken?

Hvorfor velge Aleris Rosenborgklinikken?

Vårt team er toppet med svært dyktige medarbeidere på alle plan. Vår erfaring er din beste garanti for et godt resultat.

Les mer >

Priser ved Aleris Rosenborgklinikken

Priser for private pasienter, uten henvisning og pasienter henvist via fastlege under vår avtale med Helse Midt-Norge.

Les mer >

Tilbakemeldinger til Aleris Rosenborgklinikken

Fantastisk behandling og service! Rosenborgklinikken anbefales på det sterkeste!

Les mer >


Back to top