Skip to Content

Aleris Sykehus Rosenborgklinikken

Rett til legespesialist, uten henvisning!

Vi tilbyr disse tjenestene:

Ortoped:

Det ortopedkirurgiske tilbudet til Aleris Rosenborgklinikken tas hånd om av ortopeder med lang erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ortopedene som er tilknyttet oss har doktorgrader i ortopedi. To ortopeder er tilknyttet klinikken på heltid. De andre ortopedene arbeider til daglig som overleger ved St. Olavs hospital.

Vi utfører artroskopiske inngrep (”kikkhullskirurgi”) i skulder, kne, albue og ankel. I tillegg har vi spesialkompetanse på seneskader og "idrettsbrokk".

Alle operasjoner innen artroskopisk kirurgi, hånd -og fotkirurgi gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag.

Vi utfører ikke protesekirurgi. 

Idrettsmedisin:

Våre leger har spesiell kompetanse i avansert artroskopisk kirurgi samt idrettsortopedi. Torbjørn Grøntvedt har vært laglege for Rosenborg siden 1986, og Agnar Tegnander har vært tilknyttet Norges Fotballforbund siden 1995. Torbjørn Grøntvedt har forfattet flere kapitler i boken "Idrettsmedisin". 

 

Offentlig avtale i Trondheim

I Trondheim har vi offentlig avtale på en rekke områder. Det vil si at du kan komme til oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel. Oversikt over offentlige avtaler i Trondheim

Vi har avtaler med det offentlige helsevesenet innen en rekke ortopediske behandlinger. Vi tar selvsagt også imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

 

Forskning

Agnar Tegnander er tilknyttet Senter for Idrettsskadeforskning og er veileder på et doktorgradsprosjekt som omhandler jumper`s knee (hopperkne).

Våre fysioterapeuter driver også aktiv forskning og publiserer artikler i internasjonale tidsskift.

 

Fysioterapi:

Vi henviser de av våre pasienter som trenger det til høyt kvalifiserete fysioterapeuter med tanke på opptrening etter behandling utført hos oss. 

Medisinsk faglig ansvarlig lege ved Aleris Sykehus Rosenborgklinikken overlege, dr.med. Torbjørn Grøntvedt har doktorgrad og er spesialist i ortopedisk og generell kirurgi.


Priser medisinsk senter

Priser medisinsk senter

Prisene gjelder fra 1. februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Ekstrakostnad for laboratorieprøver og annet kan påløpe.

Se priser >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >

Back to top