Skip to Content

Aleris Sykehus Rosenborgklinikken

Vår ortopediske avdeling har lang erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av en rekke ortopediske lidelser. Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd og skjelettsystemet Hos oss får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen.

Velkommen til Aleris i Trondheim!

Vi tilbyr disse tjenestene:

Lidelser i muskler, sener, ledd og skjelett fører ofte til lange sykmeldingsperioder og av og til uførepensjon.

Ortopedi:

 Det ortopedkirurgiske tilbudet til Aleris Rosenborgklinikken tas hånd om av ortopeder med lang erfaring og høy faglig kompetanse. Alle ortopedene som er tilknyttet oss har doktorgrader i ortopedi. To ortopeder er tilknyttet klinikken på heltid. De andre ortopedene arbeider til daglig som overleger ved St. Olavs hospital.

Vi utfører artroskopiske inngrep (”kikkhullskirurgi”) i skulder, kne, albue og ankel. I tillegg har vi spesialkompetanse på seneskader og "idrettsbrokk".

Alle operasjoner innen artroskopisk kirurgi, hånd -og fotkirurgi gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag.

Vi utfører ikke protesekirurgi. 

Idrettsmedisin:

Våre leger har spesiell kompetanse i avansert artroskopisk kirurgi samt idrettsortopedi. Torbjørn Grøntvedt har vært laglege for Rosenborg siden 1986, og Agnar Tegnander har vært tilknyttet Norges Fotballforbund siden 1995. Torbjørn Grøntvedt har forfattet flere kapitler i boken "Idrettsmedisin". 

 

Offentlig avtale i Trondheim

I Trondheim har vi offentlig avtale på en rekke områder. Det vil si at du kan komme til oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel. Oversikt over offentlige avtaler i Trondheim

Vi har avtaler med det offentlige helsevesenet innen en rekke ortopediske behandlinger. Vi tar selvsagt også imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

 

Forskning

Agnar Tegnander er tilknyttet Senter for Idrettsskadeforskning og er veileder på et doktorgradsprosjekt som omhandler jumper`s knee (hopperkne).

Våre fysioterapeuter driver også aktiv forskning og publiserer artikler i internasjonale tidsskift.

 

Fysioterapi

Vi henviser de av våre pasienter som trenger det til høyt kvalifiserete fysioterapeuter med tanke på opptrening etter behandling utført hos oss. 

 

Medisinsk faglig ansvarlig lege ved Aleris Sykehus Rosenborgklinikken overlege, dr.med. Torbjørn Grøntvedt har doktorgrad og er spesialist i ortopedisk og generell kirurgi.

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Sykehus Rosenborgklinikken
Odd Iversens veg 4, Lerkendal stadion,
inngang 5, 2. etasje
7031 Trondheim
Telefon Tlf. 73 95 45 50
Åpningstider
Åpningstid:
Mandag - torsdag kl. 8-15.30
Fredag kl. 8-15

Telefontid:
kl. 8-15 alle hverdager

Ortoped

Plager i skjelett, sener, muskler og/eller ledd?

Våre erfarne spesialister utreder og behandler smerter i hofteledd, kneledd, håndledd, fotledd, skulder, albue og idrettsskader.


Torbjørn Grøntvedt Ortoped

Trondheim

Les mer
Rune Moan Ortoped

Trondheim

Les mer
Back to top