Skip to Content

Ortoped i Trondheim

Lidelser i muskler, sener, ledd og skjelett fører ofte til lange sykemeldingsperioder og av og til uførepensjon. Hos oss får du førsteklasses behandling for en optimal fysisk helse, uten smerter i hverdagen. Ortopediske inngrep utføres i all hovedsak ved Aleris Rosenborgklinikken, med unntak av protesekirurgi, som utføres på Aleris Solsiden.

Vår ortopediske avdeling har lang erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av en rekke ortopediske lidelser. Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd og skjelettsystemet. Vi tar  imot privatbetalende pasienter og forsikringstakere fra forsikringsselskapene vi har avtaler med.

  • Ta direkte kontakt med oss for rask time til utredning og behandling.
  • Hvis du har helseforsikring så ta kontakt med ditt forsikringsselskap og be om at de bestiller en time for konsultasjon hos oss.

 

Ortopedisk avdeling

Det ortopedkirurgiske tilbudet til Aleris i Trondheim tas hånd om av ortopeder med lang erfaring og høy faglig kompetanse.

Vi tilbyr utredning og behandling av en rekke lidelser i muskel-, ledd- og skjelettsystemet. Ortopedene ved Aleris Rosenborgklinikken utfører artroskopiske inngrep (”kikkhullskirurgi”) i skulder, kne, albue og ankel, og har i tillegg spesialkompetanse på seneskader. Alle operasjoner innen artroskopisk kirurgi, hånd -og fotkirurgi gjøres dagkirurgisk. Det vil si at du opereres og reiser hjem samme dag. Se egen pasientinformasjon om de forskjellige inngrepene.

Protesekirurgi utføres ved Aleris Solsiden.

 

Idrettsmedisin

Våre leger har spesiell kompetanse i avansert artroskopisk kirurgi samt idrettsortopedi. Agnar Tegnander har vært tilknyttet Norges Fotballforbund siden 1995.

 

Forskning

Agnar Tegnander er tilknyttet Senter for Idrettsskadeforskning og er veileder på et doktorgradsprosjekt som omhandler jumper`s knee (hopperkne).

Våre fysioterapeuter driver også aktiv forskning og publiserer artikler i internasjonale tidsskift.

 

Forsikringspasienter

Aleris Rosenborgklinikken har avtale med flere forsikringsselskaper om ortopedisk utredning og inngrep. Dette innebærer at forsikringsselskapene har gjort avtaler om prioritert behandling for deg som forsikringstaker. Ut over dette kan du selvfølgelig som pasient få raskt time hos oss for utredning og eventuelt operasjon.

 

Fysioterapi

Vi henviser de av våre pasienter som trenger det til høyt kvalifiserete fysioterapeuter med tanke på opptrening etter behandling utført hos oss.

 

Bestill time på tlf. 73 95 45 50 eller via kontaktskjemaet under.

Jeg ønsker konsultasjon hos ortoped

 


Brusken i stortåen var nesten helt slitt bort

Da plagene begynte å sette en stopper for jobben som flyvertinne fikk hun kontakt med Saulius Lapinskas ved Aleris Rosenborgklinikken.

Les mer

-Endelig ble jeg kvitt smertene i ankelen

-Da jeg møtte Saulius Lapinskas fikk jeg påvist artrose i ankelen. Han fikk låst av to ledd og jeg er veldig imponert over resultatet.

Les mer

-Et mirakel at en sprøyte kunne kurere frossen skulder

I ett år hadde Sonja (40) vært plaget av sterke smerter i skulderen. Etter flere legebesøk kom hun til Aleris Rosenborgklinikken.

Les mer

-Endelig ble jeg kvitt smertene i hendene!

-Jeg fikk påvist Karpaltunnelsyndrom og da ble det operasjon med en gang, forteller Åge.

Les mer

Holdt på å bli uføretrygdet før skulderoperasjon

Sterke smerter i skulderen og en stålskinne i underarmen fra et tidligere beinbrudd holdt på å sette en stopper for arbeidslivet til Tommy (45).

Les mer

-Ingen trenger å være nervøs for en skulderoperasjon hos Rosenborgklinikken!

-Jeg hadde hatt vondt over en lengre periode og gikk konstant på smertestillende, forteller Jørgen (50).

Les mer

-Alt gikk så ryddig og raskt for seg!

Morten* (58) hadde over en lengre periode vært plaget av smerter og redusert bevegelighet i skulderen.

Les mer

Tilbakemeldinger til Aleris Rosenborgklinikken

Fantastisk behandling og service! Rosenborgklinikken anbefales på det sterkeste!

Les flere tilbakemeldinger her
Back to top