Skip to Content

Filler

En filler er en gelé som injiseres i huden i små mengder for å gjenopprette struktur og fylde i huden eller leppene. Fillere kan brukes til å behandle linjer, rynker og volumtap, og kan også benyttes til å konturere ansiktet for å fremheve feminine eller maskuline trekk. Den gir økt spenst og fukt til huden, og stimulerer kollagenproduksjonen.

Restylane

Restylane er laget av hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen vår. Det er den eneste filleren på markedet som kun har 1% modifisering, noe som betyr at innholdet i Restylane kun er 1 % forskjellig fra hyaluronsyren som finnes naturlig i huden.

Restylane har godt dokumenterte resultater etter en rekke vitenskapelige studier. Det er den første og originale filleren som kom på markedet for 20 år siden, og en av få fillere i Norge som er FDA- godkjent, det vil si godkjent av det amerikanske legemiddeltilsynet.

Det er kun utvalgte klinikker som fører Restylane, og det er krav til høy kompetanse hos behandlerne. Hos Aleris er alle behandlere sykepleiere med Restylane-autorisasjon.

Etter en behandling med Restylane vil du se resultater umiddelbart. Resultatet er ikke permanent. En behandling med Restylane varer normalt i 6–12 måneder, og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn.  Det anbefales jevnlige "touch-up"- behandlinger i begynnelsen. Etter hvert vil effekten vare lenger, og du vil sjeldnere ha behov for påfyll.

Restylane forandrer ikke mimikken i ansiktet, og du vil ikke oppleve å bli "stiv". Rett etter behandlingen kan du bli litt hoven og lett rød, men etter en dag eller to er det helt normalisert. Små blåmerker ved innstikkstedene er ikke uvanlig, men lar seg enkelt sminke over og kamufleres.

Hos Aleris er det 18 års aldersgrense på Restylane-behandlinger. Gravide og ammende kan ikke behandles.Frode Amland

Frode Amland

Plastikkirurg

Oslo

Plastikkirurg Hilde Bugge

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Oslo

Jamshaid Mulk

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Birgitte Sandvik

Birgitte Sandvik

Kosmetisk sykepleier

Kristiansand

Jurate Dremaite

Jurate Dremaite

Kosmetisk sykepleier

Oslo

Ulf Bertheim

Ulf Bertheim

Plastikkirurg

Drammen


Behandling hos kosmetisk sykepleier

Månedens kosmetiske tilbud

Her finner du aktuelle tilbud på produkter og behandlinger hos våre kosmetiske sykepleiere.

Se våre tilbud her >

Slik reduserer du risikoen for pigmentflekker

Våren og sommeren er tiden da vi ønsker å være den aller flotteste utgaven av oss selv. Det er deilig når solen titter frem, men er du opptatt av en sunn og frisk hud bør du nyte solen med forsiktighet for å unngå pigmentflekker. Her får du tips for en sunn og flott hud til sommeren!

Les mer >

Slik holder du huden ung lenger

Slik holder du huden ung lenger

De første synlige tegnene på at huden blir eldre kommer tidligere enn du tror. Heldigvis finnes det ting du kan gjøre for å sette på bremsen.

Les mer >

Solskadet hud

Sommeren i Norge er kort, og mange ivrer etter å få en frisk og fin brunfarge, og oppholder seg i solen så mye som mulig. Solen gjør oss godt, men pass på å beskytte huden så du unngår solskader. Våre erfarne hudleger og kosmetiske sykepleiere hjelpe deg med å finne riktig behandling for akkurat din hud.

Les mer >

Priser kosmetiske behandlinger

Priser kosmetiske behandlinger

Her finner du priser for kosmetiske behandlinger ved Aleris. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >


Gratis konsultasjon hos kosmetisk sykepleier

Ønsker du time?

Fyll inn dine opplysninger så tar vi kontakt.

Back to top