Skip to Content

Opplever du vannlatningsproblemer, eller har andre utfordringer tilknyttet urinveiene?  Våre dyktige urologer utreder og behandler vannlatingsplager og prostataproblemer med siste nytt innen utstyr og metoder. Urologene utfører også kirurgiske inngrep som sterilisering og operasjon av trang forhud.

 

Transperineal prostatabiopsi

Urologene på Frogner var blant de første i Norge til å ta i bruk transperineale biopsier. Dette er en ny metode for veiledet prostatabiopsi som gir langt høyere presisjon og  betydelig mindre infeksjonsfare, enn med tradisjonelle blindbiopsier eller transrektale biopsier. Les mer her.

Anbefaler urologene på Aleris!

Svein ble utredet for prostatakreft ved Aleris og vendte også tilbake til dr Kvan for oppfølging, både før og etter operasjonen.

Les mer

Prostatasjekk hos Aleris: Ikke noe å grue seg til!

- Ettersom jeg nærmer meg 60 år, ble jeg anbefalt en prostatasjekk hos Aleris. Jeg oppsøkte urolog Espen Kvan ved Aleris Frogner.

Les mer

Fjernet trang forhud: Ikke pinlig i det hele tatt!

-Du legger ikke utstyret under kniven hvor som helst, forteller Harald.

Les mer

-Det var skummelt å oppdage at jeg hadde prostatakreft, men jeg følte meg godt ivaretatt på Aleris.

Hans (50) - Jeg kan ikke si annet enn at tross en meget alvorlig sykdom har det vært en helt fantastisk opplevelse å få oppleve Aleris` dyktige fagfolk.

Les mer

Etter refertilisering ble kjæresten min gravid!

– Jeg fikk anbefalt urologisk senter på Aleris og har vært veldig fornøyd med opplevelsen der.

Les mer

- Utrolig fornøyd med opplegget til Aleris og Martini

Knut Greger Solberg opplevde aldri noen symptomer på prostatakreft, men fulgte fastlegens råd om sjekke seg en gang i året. Det kan ha reddet livet hans.

Les om Knuts opplevelser her

Back to top