Er du på jakt etter en meningsfull jobb?

Jeg er en ung kvinne i slutten av 20-årene som studerer, er aktiv i ulike verv, reiser, møter venner, er glad i å lage mat og kjører ski om vinteren. Jeg elsker å kunne være impulsiv og å gjøre det som faller meg inn. Er dette ganske likt slik du lever? Da tror jeg vi kan bli en god match!

For dette er hvordan mitt liv er og det er mulig fordi jeg har personlige assistenter. Jeg har en funksjonshemming som gjør at jeg trenger litt praktisk bistand til å klare hverdagen og leve mitt liv. Vil du være den som bidrar til det og bli min nye assistent? Da må du lese videre!

Jeg har bil, men når jeg er sliten må du kunne kjøre, så det er viktig at du har førerkort og tørr å kjøre i en storby. Siden jeg elsker å kjøre sitski og holde på med langrenns pigging om vinteren er det viktig at du er en trygg slalåmkjører og komfortabel i langrennssporet, jeg er allergisk mot en del mat så du må kunne lage mat fra bunnen av etter oppskrift.

Mitt liv er veldig kult og har mye fart i seg, men i de periodene kroppen slår meg helt ut kan jeg ha dager der senga er mitt tilholdssted. Det er derfor viktig at du ikke kjeder deg på roligere dager, men forstår at din tilstedeværelse er viktig også da. På disse dagene er det fint om du tar initiativ til å holde leiligheten min ryddig, slik at jeg kan bruke den lille energien jeg har på det jeg må gjøre selv.

Du vil i utgangspunktet få en fast turnus, men siden jeg liker å utnytte dagene med energi til det fulle, og plutselig kan trenge assistanse om kroppen slår seg vrang, er det viktig at du er åpen til sinns, uredd av deg og fleksibel til å jobbe alle døgnets tider i en fast plan.  

Stillingen er 50 % med arbeidstid fra 09:00-17:00 og 14:00-22:00, jeg har også behov for nye assistenter som kan jobbe tilkalling ved behov.

Til toppen av siden