Frimerkelansering på Uranienborghjemmet

Tirsdag 17.februar var det duket til fest på Uranienborghjemmet da Posten Norge markerte Norges Rød Kors sitt 150 års jubileum med frimerkelansering. Og stor stas var det da en av Uranienborghjemmets beboere, Margit Slaatto og hennes besøksvenn Tone Wisting fikk æren av å pryde et av de tre ferske frimerkene som ble lansert til ære for Røde Kors denne formiddagen.
- Det er en stor ære. Jeg er meget stolt og helt målløs, sa Margit Slaatto da hun fikk vite at frimerkene med henne og besøksvennen blir utgitt i nesten 1,6 millioner eksemplarer.Kantina på Uranienborghjemmet var fylt opp av både beboere og representanter for både Posten Norge, Norges Røde Kors og Aleris, som alle hygget seg med god mat og drikke og samtidig fikk et innblikk i Norges Røde Kors fokus på besøkstjenesten, og hvor viktig arbeidet de frivillige gjør ved norske sykehjem er. Besøksvenn Tone Wisting snakket varmt om hvor mye det har betydd for henne å få muligheten til å bruke litt av sin tid på andre mennesker, og nå håper hun at fokuset  på

 Røde Kors frivillighetsarbeid, gjennom frimerkelanseringen, vil bidra til at flere vil få muligheten til å gjøre som henne.   

Til toppen av siden