Nesttun (Bergen)

Aleris Nesttun (før: Teres Bergen) ble etablert i 1996. I 2005 flyttet klinikken inn i nye og moderne lokaler på Bergen Kirurgiske Sykehus på Nesttun. I november 2015 ble Teres Bergen en del av Aleris.

Tilbudet ved Aleris Nesttun

Hvorfor velge Aleris Nesttun

  • I 2012 utførte vi mer 4800 inngrep (ortopedi, plastisk kirurgi og generell kirurgi).
  • Våre tre plastikkirurger inngår i en gruppe med over 30 spesialister i faget som dekker alle deler av plastikkirurgien.
  • Våre overleger i plastikkirurgi har i snitt nærmere 20 års erfaring i faget.
  • Du som pasient er i sentrum hos oss fra du kommer inn døren vår til du er blitt fornøyd med resultatet.
  • Du kan ringe våre plastikkirurger direkte når som helst om du lurer på noe i forbindelse med din behandling hos oss.
  • Våre plastikkirurger har bekledt alt som er av verv i Norsk Plastikkirurgisk Forening.
  • Vi har et ISO-sertifisert internkontrollsystem og følger norsk standard for anestesi slik at du kan vite at du er i de tryggeste hender.
  • Vi bryr oss genuint om deg.
  • Vi lever av at du blir fornøyd slik at du anbefaler oss til dine venner.
  • Komplikasjoner oppstår svært sjeldent.

Ortopedi ved Aleris Nesttun

Aleris Nesttun mottar pasienter til dagkirurgi innen ortopedi (skulder, albue, hånd, kne og fot/ankel) under ordningen om Fritt sykehusvalg. Pasienten betaler kun vanlig egenandel.

 I 2005 flyttet vi inn i nye, større og mer hensiktsmessige lokaler i Nesttunveien 90 på Nesttun. Klinikken ligger midt mellom Bergen Lufthavn Flesland og Bergen sentrum. Med drosje er det kun 10 minutter unna Flesland. Bybanen stopper rett utenfor sykehuset.

Kapasitet ved Aleris Nesttun

Aleris Nesttun er det sykehuset i Norge som gjør flest skulderoperasjoner, omtrent 1000 inngrep årlig, nesten dobbelt så mange som sykehuset som gjør nest mest.

Sykehuset har en operasjonsavdeling med 3 større operasjonsstuer samt en stue for håndkirurgi og mindre kirurgi. Recovery eller oppvåkningsavdelingen har plass til opptil 10 pasienter samt 4 pasientrom (enerom). Ortopedi utgjør per i dag hovedtyngden av operasjonene og består hovedsaklig av artroskopisk kirurgi i skulder, albue, kne og ankel.

Kort ventetid

Vi bestreber oss på å ha korte ventetider for behandling. Fra 2004 har sykehuset hele tiden vært blant de 3-4 sykehusene med kortest ventetid. Operasjonsbeskrivelse, epikrise, sykemelding, fysioterapirekvisisjon og resepter er ferdig når pasienten forlater sykehuset etter dagkirurgi.

Fortsett til Aleris Nesttuns egne nettsider

Til toppen av siden