Austevoll pleie- og omsorgssenter

Et flott og moderne sykehjem, med kultur og aktivitet i høysetet.

Austevoll Pleie og Omsorgssenter er et moderne sykehjem på Storebø i Austevoll kommune. Selve huset ble ferdigstilt og åpnet i februar 2004. Huset har en praktisk og moderne utforming, med alt for beboerne på en flate, og med mye lysinnstrømming via store og mange vindusflater. Aleris Omsorg har drevet sykehjemmet på oppdrag for Austevoll kommune siden juni 2013. Sykehjemmet har avtale med kommunen om 46 beboere på langtids- og korttidsplass. 

Sykehjemmet er delt inn i 5 avdelinger med 8 - 10 beboere på hver. Alle avdelingene har utgang til egen sansehage med plen, brostein og busker, og et naustmiljø er også laget i en av hagene. Hagene blir brukt til sangstunder, rusleturer, grillfester og lignende, og på høsten blir hagens epler brukt til eplekaker som beboerne baker. 

Her hos Aleris Austevoll arbeider sykepleiere, hjelpepleiere, omsorgsarbeidere, assistenter, kjøkkenpersonell, renholdere, aktivitører og vaktmester. Vi har også tilsynslege, fysioterapeut og ergoterapeut, disse er på visitt hver uke. 

Vi har også avtale med lokal frisør og fotpleier. Disse kommer 1-3 ganger pr måned. En musiker har avdelingsvis musikkterapi hver mandag/(han følger skoleruten). 

Alt som skjer her på huset blir samlet i en kulturkalender for planlegging, og i etterkant kommer arrangement og fine øyeblikk samlet i vår interne husavis; Bølgeblekka.

Daglig leder

Iren Storebø Melingen
Telefon: 55 08 15 02
Mobil: 900 73 758
E-post: iren.s.melingen@aleris.no
Resepsjon: 55081500

Til toppen av siden