Måltidet - dagens høydepunkt

Matglede er et viktig element hos oss på Vestre Nes! For mange er måltidene dagense høydepunkt, og vi tilrettelegger for at opplevelsen rundt måltidet skal bli så god som mulig

Alle måltider inntas i fellesskap samlet rundt kjøkkenbordet. De ansatte setter seg ned ved bordet sammen med beboerne og atmostfæren ved matbordet er god. Vi har god tid og gode samtaler ved kjøkkenbordet.

Maten vår bærer preg av hjemmelaget husmannskost, men på fest- og høytidsdager har vi selvfølgelig en meny deretter. På slike dager dekker vi dessuten på langbord, slik at alle beboerne og de som er på jobb spiser middagen sammen .Vi serverer hjemmebakte kaker til ettermiddagskaffen hver dag, og både smak og duft fra hjemmebakt skaper en god stemning hos oss.

På lørdager har vi "Ønskekost" - dette betyr at våre beboer på omgang velger hva som skal serveres til dette måltidet. Da serverer vi gjerne et glass øl eller vin til maten, til de som ønsker det. " Ønskekost" er et svært populært innslag hos oss.

Når noen av våre beboere har fødselsdag markeres dette med kaffe og bursdagssang på sengen om morgenen. Vi varter opp med ekstra hyggelig borddekning og hjemmebakt bløtkake til ettermiddagskaffen.

Rett før jul har vi julelunsj, hvor beboerne og alle de ansatte inviteres til et hyggelig måltid med snitter og vin. Midtsommers arrangerer vi grillfest, og her inviteres de pårørende i tillegg. 

Servering

Vi på Vestre Nes serverer frokost med fersk frukt fra kl 09:00 til 10:00 hver dag.

Fra kl 11:00 er det duket for Kaffe og saft.

Vi lager middag tre dager i uken her på huset, og den serveres kl 13:00-14:00. 

Hver dag kl 16:00 samles vi over en kopp kaffe i stua.

Kveldsmat med fersk frukt serveres kl 19:00-20:00. 

Til toppen av siden