Aleris Facial VIP

Den ultimate pakken for deg som skal få utført et plastikkirurgisk inngrep i ansiktet!

Du som skal gjennomgå ansiktskirurgi, enten det er et ansiktsløft, panneløft eller en korreksjon av øyelokkene, vil få et enda bedre resultat av din operasjon ved å gi huden din litt ekstra pleie.

Et medisinsk hudprogram vil optimalisere det gode resultatet etter operasjonen og sikre varighet og god hudkvalitet i årene som kommer.

Velger du vår Facial VIP-pakke til din ansiktsoperasjon, vil du få en innledende hudkonsultasjon og behandling med Mesoterapi for å klargjøre huden din til inngrepet. Vi setter sammen ingredienser som tilfører huden vitaminer, antioksidanter, samt hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter, for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Våre dyktige kosmetiske dermatologiske sykepleiere vil fortsette å følge deg opp også etter operasjonen, da du vil stå på et eksklusivt medisinsk hudprogram for å sikre de beste forutsetningene for et optimalt resultat av din operasjon.

I tillegg til en Mesoterapi-behandling inneholder Aleris Facial VIP følgende produkter fra ZO, utviklet av dr Zein Obagi.

  • En god rens som vil bidra til å normalisere huden og fjerne urenheter.
  • En effektiv skrubb som fremmer hudfornyelsen, øker blodsirkulasjonen og fjerner døde hudceller.
  • Pads som reduserer talg, minsker porer og har en mattende effekt.
  • Et dagserum som inneholder antioksidanter, retinol og enzymer og bidrar til å reparere skadet hud. Serumet øker også kollagenproduksjonen og minsker fine linjer.
  • Effektive Radical Night Repair med høy konsentrasjon av retinol. Denne nattkremen bidrar til økt cellefornyelse og gir en glattere og jevnere hudoverflate.
  • Nattserumet Growth Factor Serum som stimulerer kollagen- og elastinproduksjonen. Dette serumet er med på å bygge opp hudens elastisitet.

Din behandler vil gi deg en nøye hudkonsultasjon og god oppfølging gjennom hele hudprogrammet. Dersom disse produktene ikke passer din hud vil vi sette opp andre alternativer som vil være tilpasset din hud og ditt behov.

Pris: kr 10 000