Skip to Content

Nils Lykke

Plastikkirurg

Dr. Nils Lykke er spesialist i plastikkirurgi ved Aleris Sykehus Colosseum-Nobel. Han har over 16 års erfaring innen medisinsk og kosmetisk plastikkirurgi – og utfører inngrep som øyelokkirurgi, brystkirurgi (brystløft,-reduksjon, -forstørrelse eller retting av asymmetrier), bukplastikk og figurforming med ultralyd. Dr. Lykke har videreutviklet en spesiell teknikk innenfor mageplastikk som ofte kombineres med muskeloppstramning og/eller figurforming på mage, midjer og ryggputer.

Dr. Lykke har holdt en rekke foredrag ved plastikkirurgiske kongresser og publisert en stor studie i et internasjonalt tidsskrift. Han har deltatt i undervisning av medisinstudenter og har erfaring med undervisning av FN- og NATO-personell i Forsvaret. Dr. Lykke har tidligere arbeidet som assistentlege i kirurgi ved Regionsykehuset i Trondheim og Aker sykehus. I tillegg har han arbeidet ved plastikkirurgisk avdeling på Ullevål universitetssykehus.

For timebestilling, ring 23 19 50 50

Nils Lykke

Nils LykkeTusen takk til dr Nils Lykke!

Tusen takk til dr Nils Lykke!

Vil bare fortelle deg at jeg jeg er utrolig glad for hvordan du har håndtert meg. Fra første stund følte jeg at jeg var i trygge hender. Du møtte meg med vennlighet og en utrolig forståelse da jeg hadde mine problemer med magen.

Les mer >

Kombinert brystløft og brystforstørrelse - ufattelig fornøyd

Kombinert brystløft og brystforstørrelse - ufattelig fornøyd

Pasienten fikk utført et kombinert brystløft og brystforstørrelse hos dr. Nils Lykke ved Aleris.

Les mer >

Brystløft - meget fornøyd med resultatet

Brystløft - meget fornøyd med resultatet

Jeg vurderte brystløft fordi jeg hadde store, tunge bryst som hang. Så det jeg ønsket, var å heve brystene.

Les mer >Back to top