Skip to Content

Katarina Zak Stangeland

Hudlege

Dr. Katarina Zak Stangeland er spesialist i dermatologi og venerologi ved Aleris Sykehus Hinna Park i Stavanger. Hun har bred erfaring innen generell og kosmetisk dermatologi - og jobber både med akutte og kroniske hudtilstander som eksem, rosacea, psoriasis og akne. Dr. Stangeland har i tillegg flere års erfaring med dermatoskopisk vurdering av føflekker og tilbyr også årlige undersøkelser og oppfølging av føflekker med digital helkroppsfotografering, samt vurdering og behandling av solskader, hudkreft, pigmentflekker og andre hudforandringer.

Dr. Stangeland har også lang erfaring med injeksjonsbehandlinger, bruk av laser og fotodynamisk behandling (PDT) som hun både har undervist i og utgitt publikasjoner i internasjonalt tidsskrift.

Tidligere har dr. Stangeland arbeidet som overlege ved hudavdelingen ved Stavanger universitetssykehus. Dr. Stangeland har en spesialistutdannelse fra Stavanger universitetssykehus, Haukeland universitetssykehus og Universitetssykehuset i Lund, Sverige. Hun studerte medisin i Warszawa, Polen.

Hudlege Katarina Zak Stangeland

Katarina Zak Stangeland jobber ved:

Aleris Sykehus Hinna Park

Jåttåvågveien 7, Viking Stadion
4020 Stavanger

51 57 75 50


Hudlege

På tide med en føflekksjekk?

Våre hudleger utreder og behandler både kroniske og akutte hudsykdommer. Det er kort ventetid, og henvisning er ikke nødvendig.

Det viktigste du kan gjøre for å forebygge føflekkreft er å sørge for god solbeskyttelse og unngå bruk av solarium.

Akne

Kviser

Du trenger ikke være plaget av kviser, behandling finnes. Hudlegene hos Aleris tar problemet ditt på alvor.

Rosacea

Rødflammet hud

Dette er en av de vanligste hudsykdommene, og kjennetegnes av rødhet i ansiktet, synlige blodkar, rødming og et kviselignende utslett.

Svettebehandling

Hyperhidrose

Mange er ikke klar over at det går an å gjøre noe med dette problemet, men heldigvis finnes det effektiv behandling.

Psoriasis er en betennelse i huden som kan gi utslett over store deler av kroppen.


Sheila A.M. Fevang Hudlege

Stavanger

Les mer
Back to top