Jörg Törpel

ØNH-spesialist

Behandlingsområder

Øre-nese-hals

Jörg Törpel er spesialist i Øre-Nese-Hals-sykdommer og avdelingsleder ved ØNH- avdelingen på Universitetssykehuset i Stavanger.  Han er født og oppvokst i Tyskland og har også gjennomført sin medisinutdanning i Tyskland. Etter at han ble spesialist i 2000, har han tatt ekstrautdanning innen for spesiell Øre- Nese- Hals-kirurgi og plastikkoperasjoner og tok en tysk doktorgrad i 2002.  Han jobbet som overlege i Tyskland før han flyttet til Norge i 2006.

Jörg har bred kirurgisk erfaring og spesiell kompetanse innenfor både nese-/bihule- og ørekirurgi. Han er godkjent spesialist innen kompetanseområdet allergologi.  Han har gjennomført langt mer enn 1000 nese/bihuleoperasjoner og har operert flere hundre ører. Han har fokus på minimal invasiv kirurgi, som ofte gjennomføres med endoskopisk teknikk.

”For meg er samarbeid med pasienten viktig for å oppnå det best mulige resultatet. En god dialog, realistiske forventninger og nøyaktig informasjon om pasientens sykdom og terapimuligheter er gode forutsetninger for en vellykket behandling”.

Til toppen av siden