Skip to Content

Jörg Törpel

Øre-nese-hals spesialist

Jörg Törpel er spesialist i Øre-Nese-Hals-sykdommer og avdelingsleder ved ØNH- avdelingen på Universitetssykehuset i Stavanger. Han er født og oppvokst i Tyskland og har også gjennomført sin medisinutdanning i Tyskland. Etter at han ble spesialist i 2000, har han tatt ekstrautdanning innen for spesiell Øre- Nese- Hals-kirurgi og plastikkoperasjoner og tok en tysk doktorgrad i 2002. Han jobbet som overlege i Tyskland før han flyttet til Norge i 2006.

Jörg har bred kirurgisk erfaring og spesiell kompetanse innenfor både nese-/bihule- og ørekirurgi. Han er godkjent spesialist innen kompetanseområdet allergologi. Han har gjennomført langt mer enn 1000 nese/bihuleoperasjoner og har operert flere hundre ører. Han har fokus på minimal invasiv kirurgi, som ofte gjennomføres med endoskopisk teknikk.

”For meg er samarbeid med pasienten viktig for å oppnå det best mulige resultatet. En god dialog, realistiske forventninger og nøyaktig informasjon om pasientens sykdom og terapimuligheter er gode forutsetninger for en vellykket behandling”.

Øre-nese-hals spesialist Jörg Törpel

Jörg Törpel jobber ved:

Aleris Sykehus Colosseum Stavanger

Lagårdsveien 91, 2. etg.
4010 Stavanger

51 91 19 60


Kenneth Ommundsen Øre-nese-hals spesialist

Stavanger

Les mer
Back to top