Skip to Content

Røntgen

Avtale med alle helseregionene

Aleris Røntgen er en av Norges ledende aktører innen privat bildediagnostikk. Våre 13 moderne røntgeninstitutter er fordelt over hele Norge.

Våre radiologer og radiografer innehar en sammensatt kompetanse, og følger den medisinske utviklingen tett. Samtidig sørger vi for at vi til enhver tid har de teknologiske løsningene og systemene som skal til for å levere kvalitet innen bildediagnostikk. Med mange spesialister på laget er vi lite sårbare for uforutsette hendelser, og flytter ressurser mellom avdelinger ved behov. Dette sikrer pasientene en god pasientreise og våre samarbeidspartnere en enklere administrasjon.

Med pasientene i fokus, har vi høy respekt for deres tid og jobber kontinuerlig for å unngå forsinkelser. Vi har effektive systemer for timebestilling og et godt bemannet kundesenter med kunnskapsrike medarbeidere. Dette resulterer i minimal ventetid for våre samarbeidspartnere og pasienter.

Du kan bruke henvisningen din hos oss, selv om det ikke står Aleris på den!

Aleris har røntgenavdelinger i hele Norge

 

Du kan bruke henvisningen din hos oss, selv om det ikke står Aleris på den

Her finner du oversikt over våre offentlige avtaler

 

Ring oss på 22 43 43 43 for å bestille time

Bestill time på nett her

Radiolog hos Aleris

Offentlig avtale innen radiologi

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 267 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege.

Oversikt over ventetider på offentlige timer >

Slik får du tilgang til dine røntgenbilder

Slik får du tilgang til dine røntgenbilder

Hos Aleris får du mulighet til å se bildene fra dine radiologiske undersøkelser online på en en trygg og brukervennlig portal.

Les mer >

Prisliste røntgentjenester

Prisliste røntgentjenester

For undersøkelser med refusjon fra det offentlige, betaler du kun vanlig offentlig egenandel på 267,-.

Se priser >Kloke valg

Gjør kloke valg-kampanjen oppfordrer helsepersonell og pasienter til en samtale om problemene knyttet til overdiagnostikk og overbehandling.

Les mer om kampanjen her


Back to top