Et helt nytt liv etter bodylift!

Mona hadde gått ned mye i vekt, men satt igjen med store mengder overskuddshud som ikke trakk seg sammen. Etter et par års overveielse bestemte hun seg endelig for at det var et bodylift hun ønsket å gjøre. I dag angrer hun kun på én ting: At hun ikke gjorde det tidligere!

- Jeg hadde gått ned ekstremt mye i vekt, i dag veier jeg ca halvparten av det jeg gjorde før. Men i takt med at jeg gikk ned i vekt ble overskuddet av hud desto større. Huden klarte ikke å trekke seg sammen igjen og ble hengende i folder på kroppen min, forteller Mona.

- Jeg kunne nok ha fått en kombinasjonsløsning av ulike hudkorrigerende inngrep men jeg ble anbefalt å unngå det. Jeg tror ikke heller at det hadde blitt fint med mange ulike inngrep på kryss og tvers over kroppen. Jeg hadde nok blitt kvitt huden men hvor pent hadde resultatet blitt? spør hun seg i dag.

Mona begynte å lete på nett etter en god måte å korrigere overskuddshud på, og fant en del informasjon om bodylift, spesielt på amerikanske nettsider.

- Da begynte jeg å undersøke mulighetene for dette i Norge og fant noen aktører som kunne tilby bodylift. Dette var viktig for meg, så jeg gikk på noen konsultasjoner med plastikkirurger på ulike klinikker. Men da jeg kom til dr Hilde Bugge og dr Tyge Tindholdt på Aleris var valget enkelt. Her følte jeg meg så trygg! Det var ikke noe tvil om at disse to visste hva de snakket om, og at de var sikre på at jeg ville få et godt resultat. Jeg følte at dette var stedet for meg, rett og slett. De var rolige og behagelige og de gjorde virkelig et godt inntrykk på meg. Etter dette var det ikke mer å tenke på for meg, jeg hadde bestemt meg.

På operasjonsdagen møtte Mona opp tidlig og fikk en rolig forklaring av hva som ville skje.

- Alle jeg møtte var proffe og rolige, og det var veldig godt for meg som pasient. En operasjon er jo en stor sak og det hjelper veldig godt å se at personalet er så rolig og virkelig vet hva de driver med. Jeg følte meg veldig godt ivaretatt.

Etter to overnattinger på sykehuset på Frogner var det tid for hjemreise.

- Jeg er veldig overrasket over hvor enkelt jeg faktisk opplevde at det var. Jeg fikk smertestillende og jeg responderte veldig godt på den, så jeg hadde egentlig ikke spesielt vondt. Her hadde jeg gruet meg til dette i hvert fall et par år på forhånd, og så var det egentlig så problemfritt og lite vondt! Det gikk virkelig superbra! Over all forventning!

- Nå etter operasjonen har jeg også oppdaget hvor store utfordringer jeg faktisk hadde på grunn av størrelsen min og den løse huden. Det er nå jeg virkelig innser forskjellen dette har gjort for livet mitt. Hudplagene, alle gnagsår og til og med det at jeg ikke klarte å trekke pusten skikkelig på grunn av den store tyngden fra huden. Alt er borte, og det er så godt! Det er en helt ny tilværelse!

Nå er det 6 måneder siden operasjonen til Mona og hun forteller om resultatet med stor iver.

- Jeg er så fornøyd så jeg holder på å sprekke! Det er så sykt fint! Virkelig helt strålende! Dessverre må jeg holde meg unna solen nå i sommer for arrene sin skyld, og det synes jeg er leit for jeg har bare sånn lyst til å gå ute sånn som jeg er nå! Er det én ting jeg angrer på med denne operasjonen så er det kun det at jeg ikke gjorde det tidligere! Det var så verdt det, og det ble så bra!

Her kan du lese mer om bodylift.

Ønsker du konsultasjon for bodylift? 

Fyll ut kontaktskjemaet nedenfor så tar vi kontakt. 

Jeg ønsker konsultasjon