Skip to Content

Skader og lidelser i albueleddet - Aleris i Drammen

Mange plages av smerter i albueledd og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. I tillegg til smerter kan albuelidelser medføre stivhet, bevegelseshemning, hevelse og ømhet ved bevegelse av albueleddet. Aleris i Drammen tilbyr en rekke behandlinger som kan redusere skader og lidelser i albueleddet slik at du kan fungere optimalt i hverdagen.

Ønsker du time til ortoped?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Aleris Drammen har solid erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av albuelidelser.

Avdelingen er ledet av overlege dr.med Arne Kristian Aune, som også er lege for det norske alpinlandslaget. Aune har i tillegg behandlet en rekke toppidrettsutøvere i Norge.

 

Skader og lidelser i albue

Ulike skader og lidelser i albueleddet kan gi smerter både i albueleddet og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. Albuelidelser kan i tillegg til smerter medføre stivhet, bevegelseshemming, hevelse, ømhet samt smell og knepp ved bevegelse av albueleddet.

Flere ulike diagnoser for albuelidelser kan gi like symptomer og i noen tilfeller er en MR-, røntgen- eller artroskopisk undersøkelse (diagnostikk utført gjennom et tynt kikkhull inn i albuen) nødvendig for å finne den riktige årsaken til albueplagene.

Kun 350,- 

Start Legetime


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top