Skip to Content

Skader og lidelser i albueleddet - Aleris i Drammen

Mange plages av smerter i albueledd og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. I tillegg til smerter kan albuelidelser medføre stivhet, bevegelseshemning, hevelse og ømhet ved bevegelse av albueleddet. Aleris i Drammen tilbyr en rekke behandlinger som kan redusere skader og lidelser i albueleddet slik at du kan fungere optimalt i hverdagen.

Ønsker du time til ortoped?

Fyll ut skjema, så tar vi kontakt.

Aleris Drammen har solid erfaring og meget god faglig ekspertise i behandling av albuelidelser.

Avdelingen er ledet av overlege dr.med Arne Kristian Aune, som også er lege for det norske alpinlandslaget. Aune har i tillegg behandlet en rekke toppidrettsutøvere i Norge.

 

Skader og lidelser i albue

Ulike skader og lidelser i albueleddet kan gi smerter både i albueleddet og i underarmsmuskulatur festet over og under albueleddet. Albuelidelser kan i tillegg til smerter medføre stivhet, bevegelseshemming, hevelse, ømhet samt smell og knepp ved bevegelse av albueleddet.

Flere ulike diagnoser for albuelidelser kan gi like symptomer og i noen tilfeller er en MR-, røntgen- eller artroskopisk undersøkelse (diagnostikk utført gjennom et tynt kikkhull inn i albuen) nødvendig for å finne den riktige årsaken til albueplagene.

Kun 390,- 

Kom i gang med legetime på chat


Chatten er åpen hver dag
Kl 08:00-21:00

Les mer om hva legene kan hjelpe deg med på chat

Vi svarer så raskt vi kan!
Dersom du kontakter oss utenom åpningstidene, svarer vi så fort vi har anledning påfølgende arbeidsdag. 

For å ivareta ditt personvern må du logge inn med BankID. 

 

 

 

Back to top