Skip to Content

Silikonpupper

Brystforstørrelse med silikonproteser er den vanligste metoden innen plastisk kirurgi for kvinner som vil ha større bryster.

Brystproteser av silikon egner seg godt til brystforstørrelse på grunn av den gode fasongen og konsistensen. Silikonprotesenes størrelse og form kan tilpasses etter kvinnens kropp og ønske. Dagens moderne silikonproteser er av svært god kvalitet.

Det er et bredt spekter av kvinner som henvender seg til Aleris med ønske om å gjøre noe med brystene sine, og det vanligste inngrepet er innleggelse av silikon i brystene.

Små bryster kan være noe man er født med. Behovet for å operere brystene kan også komme som følge av stort vekttap, eller etter at man har født barn. Kombinert med alder kan dette gjøre at brystene henger og føles ”tomme”. Enkelte velger da å legge inn en silikonprotese. En annen mulighet er brystforstørrelse med eget fett.

Erfaringer før og etter brystforstørrelse med silikon

Mange har fordommer mot brystkirurgi fordi de forbinder det med store, unaturlige silikonpupper. Vår erfaring er derimot at de fleste kvinner som tar kontakt med oss for å operere brystene ønsker seg naturlig utseende bryster. Vi har lang erfaring med brystforstørrelse med silikoninnlegg, og det er svært viktig for oss at du føler deg tilfreds med dine nye bryster. 

Dråpeformet silikon

mentor silikon brystimplantat anatomiskDe fleste velger runde silikonproteser, men det går også an å velge dråpeformet silikon. Dråpeformede silikonproteser kalles også anatomiske proteser. I begynnelsen utviklet man dråpeformede silikonproteser til bruk hos kvinner som trengte en brystrekonstruksjon, målet var at det skulle ligne så mye som mulig på et naturlig bryst. Mange tenker derfor at de vil få et mer naturlig resultat ved å velge denne typen. Det er imidlertid flere faktorer som spiller inn på hvilken type plastikkirurgen vil anbefale deg, blant annet hvor mye brystvev du har. For kvinner som er smale og har lite brystvev i utgangspunktet kan en rund protese gjøre at man får en veldig synlig kant der hvor brystet starter, det er derfor disse kvinnene som først og fremst blir anbefalt dråpeformede proteser. Disse er smalere øverst, og da unngår man denne synlige kanten, overgangen blir penere og vil se mer naturlig ut. For kvinner med mer brystvev kan runde proteser se vel så naturlig ut som dråpeformede. 

Prisen for anatomiske proteser er litt høyere enn for runde proteser.

Hos Aleris foretas brystforstørrende kirurgi etter den såkalte «biodimensjonelle» teknikken. Det betyr at inngrepet skreddersys ut fra den enkeltes dimensjoner og ønsker. Se silikon priser nederst på siden.

Størrelse på silikonimplantatet

Silikonproteser kommer i mange forskjellige størrelser, og på forundersøkelsen hos plastikkirurgen diskuterer dere hvilken størrelse som er riktig for deg, og hvor silikonimplantatet skal plasseres.  

Vi har også tilfeller der kvinnen er fornøyd med størrelsen, men synes puppene henger litt mye og ønsker å løfte dem litt. Da kan man gjøre et brystløft. Brystløft og innleggelse av silikon kan også kombineres i ett og samme inngrep.

Komplikasjoner - Kapsling og rippling

Silikon er ikke farlig for mennesker. Protesene vi benytter er av aller høyeste kvalitet og kommer med livstidsgaranti, det er svært liten fare for at de går i stykker. Det som imidlertid kan skje er noe som heter "kapseldannelse." Alle fremmedlegemer i kroppen danner en hinne rundt seg. Noen ganger kan denne hinnen bli en tykk kapsel som gjør at brystet kan bli ømt og hardt. Brystet kan forandre form, men dette er ikke farlig. Det kan bli nødvendig med en operasjon for å spalte eller fjerne kapselen. 

Silikon priser - innlegg med silikon

Prisen avhenger av hva slags type implantat du ønsker, og hvilken størrelse.

Her finner du alle våre priser

Jeg ønsker gratis konsultasjon!


Hvor kan jeg få utført inngrepet?

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf Sykehus 22 54 10 00

Tlf Røntgen 22 43 43 43

Aleris Sykehus Colosseum-Nobel

Sørkedalsveien 10 B
0369 Oslo

23 19 50 50

Aleris Sykehus Drammen

Albumsgate 9
3016 Drammen

32 21 11 00

Aleris Sykehus og Røntgen Agder

Senterveien 32
4790 Lillesand

Tlf Sykehus 38 04 99 20

Tlf Røntgen 22 43 43 43

Aleris Kristiansand

Gyldenløves gate 11
4611 Kristiansand

38 04 50 46

Aleris Sykehus Hinna Park

Jåttåvågveien 7, Viking Stadion
4020 Stavanger

51 57 75 50

Aleris Sykehus Colosseum Stavanger

Lagårdsveien 91, 2. etg.
4010 Stavanger

51 91 19 60

Aleris Sykehus Nesttun

Nesttunveien 90 B
5221 Nesttun

55 11 80 80

Aleris Sykehus og Røntgen Ålesund

Sundgata 12
6003 Ålesund

Tlf Sykehus 70 10 00 10

Tlf Røntgen 22 43 43 43

Aleris Sykehus og Røntgen Solsiden Trondheim

Innherredsveien 7D, 4. etg. Inngang fra Kirkegata
7014 Trondheim

Tlf Sykehus 73 87 20 00

Tlf Røntgen 22 43 43 43

Aleris Sykehus Bodø

Moloveien 18
8003 Bodø

75 80 19 10

Aleris Sykehus og Røntgen Tromsø

Sjøgata 31-33
9008 Tromsø

Tlf Sykehus 77 66 21 30

Tlf Røntgen 22 43 43 43


Børge Davik Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Hilde Bugge Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Tyge Tindholdt Plastikkirurg

Oslo

Les mer
Jamshaid Mulk Plastikkirurg

Ålesund

Les mer
Luis C. Caviglia Plastikkirurg

Agder

Les mer


Brystforstørrelse med silikon / implantater

Brystforstørrende operasjon

Brystforstørring med silikon eller implantater, er et av de vanligste kosmetiske inngrepene.

Brystforstørrelse

Velg mellom silikon eller eget fett

Hos oss kan du som ønsker en brystforstørrelse velge mellom brystforstørring med implantater av silikon, eller ved hjelp av eget fett.

Ved brystforstørrelse med eget fett tar kirurgen overskuddsfett fra mage/rumpe/lår, og flytter det til brystene.

Brystforstørring med silikon: 5 års inngrepsgaranti! Vår garantiordning er en ekstra sikkerhet for deg som velger silikon.

Brystforstørrelse via armhulen

Metoden for deg som vil unngå arr på brystene

Dette er en avansert og innovativ teknikk, som lar plastikkirurgen utføre forstørrelse av brystene uten at du får et arr under eller på brystet!

Brystforstørrelse etter tidligere brystløft

Kan jeg ta silikon etter brystløft?

Det er fullt mulig å utføre en brystforstørrelse etter at du har fått utført et brystløft.

Back to top