Skip to Content

Silikonpupper

Brystforstørrelse med silikonproteser er den vanligste metoden innen plastisk kirurgi for kvinner som vil ha større bryster.

Brystproteser av silikon egner seg godt til brystforstørrelse på grunn av den gode fasongen og konsistensen. Silikonprotesenes størrelse og form kan tilpasses etter kvinnens kropp og ønske. Dagens moderne silikonproteser er av svært god kvalitet.

Det er et bredt spekter av kvinner som henvender seg til Aleris med ønske om å gjøre noe med brystene sine, og det vanligste inngrepet er innleggelse av silikon i brystene.

Små bryster kan være noe man er født med. Behovet for å operere brystene kan også komme som følge av stort vekttap, eller etter at man har født barn. Kombinert med alder kan dette gjøre at brystene henger og føles ”tomme”. Enkelte velger da å legge inn en silikonprotese. En annen mulighet er brystforstørrelse med eget fett.

Erfaringer før og etter brystforstørrelse med silikon

 

Mange har fordommer mot brystkirurgi fordi de forbinder det med store, unaturlige silikonpupper. Vår erfaring er derimot at de fleste kvinner som tar kontakt med oss for å operere brystene ønsker seg naturlig utseende bryster. Vi har lang erfaring med brystforstørrelse med silikoninnlegg, og det er svært viktig for oss at du føler deg tilfreds med dine nye bryster.

Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50
Strømmen, tlf: 63 80 03 30
Drammen, tlf: 32 21 11 00
Marken (Bergen), tlf: 55 59 99 99
Nesttun (Bergen), tlf: 55 11 80 80
Hinna Park (Stavanger), tlf: 51 57 75 50
Colosseum Stavanger, tlf: 51 91 19 60
Solsiden (Trondheim), tlf: 73 87 20 00
Ålesund, tlf: 70 10 00 10
Agder (Lillesand), tlf: 38 04 99 20
Kristiansand, tlf: 38 04 99 20
Bodø, tlf: 75 80 19 10
Tromsø, tlf: 77 66 21 30

 

Dråpeformet silikon

mentor silikon brystimplantat anatomiskDe fleste velger runde silikonproteser, men det går også an å velge dråpeformet silikon. Dråpeformede silikonproteser kalles også anatomiske proteser. I begynnelsen utviklet man dråpeformede silikonproteser til bruk hos kvinner som trengte en brystrekonstruksjon, målet var at det skulle ligne så mye som mulig på et naturlig bryst. Mange tenker derfor at de vil få et mer naturlig resultat ved å velge denne typen. Det er imidlertid flere faktorer som spiller inn på hvilken type plastikkirurgen vil anbefale deg, blant annet hvor mye brystvev du har. For kvinner som er smale og har lite brystvev i utgangspunktet kan en rund protese gjøre at man får en veldig synlig kant der hvor brystet starter, det er derfor disse kvinnene som først og fremst blir anbefalt dråpeformede proteser. Disse er smalere øverst, og da unngår man denne synlige kanten, overgangen blir penere og vil se mer naturlig ut. For kvinner med mer brystvev kan runde proteser se vel så naturlig ut som dråpeformede. 

Prisen for anatomiske proteser er litt høyere enn for runde proteser.

Hos Aleris foretas brystforstørrende kirurgi etter den såkalte «biodimensjonelle» teknikken. Det betyr at inngrepet skreddersys ut fra den enkeltes dimensjoner og ønsker. Se silikon priser nederst på siden.

Størrelse på silikonimplantatet

Silikonproteser kommer i mange forskjellige størrelser, og på forundersøkelsen hos plastikkirurgen diskuterer dere hvilken størrelse som er riktig for deg, og hvor silikonimplantatet skal plasseres.  

Vi har også tilfeller der kvinnen er fornøyd med størrelsen, men synes puppene henger litt mye og ønsker å løfte dem litt. Da kan man gjøre et brystløft. Brystløft og innleggelse av silikon kan også kombineres i ett og samme inngrep.

Komplikasjoner - Kapsling og rippling

Silikon er ikke farlig for mennesker. Protesene vi benytter er av aller høyeste kvalitet og kommer med livstidsgaranti, det er svært liten fare for at de går i stykker. Det som imidlertid kan skje er noe som heter "kapseldannelse." Alle fremmedlegemer i kroppen danner en hinne rundt seg. Noen ganger kan denne hinnen bli en tykk kapsel som gjør at brystet kan bli ømt og hardt. Brystet kan forandre form, men dette er ikke farlig. Det kan bli nødvendig med en operasjon for å spalte eller fjerne kapselen. 

Silikon priser - innlegg med silikon

Prisen avhenger av hva slags type implantat du ønsker, og hvilken størrelse.

Her finner du alle våre priserMargareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo, Strømmen og Bergen

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Ivan Pavlovic

Plastikkirurg

Trondheim


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Synne (29)* fikk utført brystforstørrelse hos Aleris i Ålesund

Synne (29) fikk utført brystforstørrelse

– Nå har jeg de fineste brystene jeg har sett!

Les mer >

Brystene er superfine!

Brystene er superfine!

- Plastikkirurg Børge Davik har gjort en kjempefin jobb! Jeg føler meg som en kvinne igjen!

Les mer >

Meget fornøyd med resultatet etter brystforstørrelse!

Meget fornøyd med resultatet etter brystforstørrelse!

Anne* fikk utført brystforstørrelse med silikon på Aleris Colosseum-Nobel. - Jeg har fått selvtilliten tilbake!

Les mer >

Mitt resultat er helt fantastisk!

Mitt resultat er helt fantastisk!

Jeg hadde bokstavelig talt sjekket alle hjemmesider til alle klinikker i Skandinavia. Jeg endte opp med denne fordi denne klinikken fikk meg til å føle meg velkommen fra første stund og at jeg var en viktig kunde for dem. Fra første samtale så fikk jeg god service, og ble tatt godt vare på, fulgt opp.

Les mer >

Bilde av dame som drikker te

Caroline byttet silikon mot eget fett

Les hennes erfaringer med brystforstørrelse ved hjelp av eget fett: "De er fine og myke, og best av alt er at de føles helt naturlige!"

Les mer >Back to top