Skip to Content

Fettsuging med laser

Fettsuging med LipoLife 3G laser er et avansert system som kombinerer fettsuging, hudoppstramming og fettransplantasjon.

Laserenergien bearbeider fettvevet på en skånsom måte, og dette bidrar til å minimere blødning, hevelse og blåmerker. Metoden begrenser også ubehaget etter inngrepet, noe som resulterer i en raskere rekonvalesens.

Fettsuging med laser: erfaring før og etter operasjon

fettsuging

Astri fikk utført fettsuging med laser på magen og nedre del av ryggen hos dr. Frode Amland ved Aleris Colosseum-Nobel i Oslo. 

– Resultatet etter operasjonen ble kjempebra! Magen ble fin og slank, og valkene på hoftene er borte!

Her kan du lese hele historien

 

Effektivt laserassistert system for fettsuging

Ved fettsuging med LipoLife 3G arbeider laser og sug parallelt. Laserenergien bearbeider fettvevet på en skånsom måte, og dette bidrar til å minimere blødning, hevelse og blåmerker. Metoden begrenser også ubehaget etter inngrepet, noe som resulterer i en raskere rekonvalesens. Fettsugingen går raskere og du vil oppleve mindre ubehag i ettertid. Metoden er veldokumentert med meget gode resultater.

Fastere og synlig glattere hud

LipoLife 3Gs unike teknologi er også spesielt effektiv til oppstramming av huden. Laseren genererer termisk energi som gjør at kollagenet og elastinfibrene i huden trekker seg sammen. I tillegg stimulerer prosessen kroppen til å produsere nytt kollagen, noe som gir en fin, oppstrammende effekt på huden. LipoLife 3G er også effektiv på områder med cellulitter. Laseren separerer huden fra fettvevet og bryter på den måten opp de ujevnhetene i huden som cellulittene utgjør. Huden etterlates dermed glattere enn før behandling.

Hvilke områder kan behandles?

LipoLife 3G kan i praksis behandle alle områder på kroppen som har overflødig fett.

Her finner du informasjon om tradisjonell fettsuging. 

Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50

Fettransplantasjon etter behandling med laser

Fettransplantasjon har økt i popularitet gjennom de siste årene. Injeksjon med eget fett kan brukes til å skape volum der man måtte ønske, og gir et naturlig og pent resultat. Eget fett kan f.eks. brukes til forstørring av bryster, å gjenskape tapt volum i ansiktet eller til behandling av arr.

Transplantasjon av eget fett er et godt alternativ til bruk av volumgivende produkter som for eksempel Hyaluronsyre.

Ved fettsuging med LipoLife 3G får plastikkirurgen ut fettvev med opptil 95 % "levende" fettceller. Dette er betydelig mer enn ved en tradisjonell fettsuging. Den skånsomme behandlingen av fettcellene muliggjør en rask og sikker fettransplantasjon i en og samme behandling.

Her kan du lese mer om fettransplantasjon og brystforstørrelse med eget fett


Finn din nærmeste avdeling


Kenneth Chiu

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Oslo

Margareth Bruheim

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Frode Amland

Frode Amland

Plastikkirurg

Oslo

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Nils Lykke

Nils Lykke

Plastikkirurg

Oslo

Plastikkirurg Hilde Bugge

Hilde Bugge

Plastikkirurg

Oslo


Back to top