Skip to Content

Fettsuging med laser

Fettsuging med LipoLife 3G laser er et avansert system som kombinerer fettsuging, hudoppstramming og fettransplantasjon.

Laserenergien bearbeider fettvevet på en skånsom måte, og dette bidrar til å minimere blødning, hevelse og blåmerker. Metoden begrenser også ubehaget etter inngrepet, noe som resulterer i en raskere rekonvalesens.

Fettsuging med laser: erfaring før og etter operasjon

fettsuging

Astri fikk utført fettsuging med laser på magen og nedre del av ryggen hos dr. Frode Amland ved Aleris Colosseum-Nobel i Oslo. 

– Resultatet etter operasjonen ble kjempebra! Magen ble fin og slank, og valkene på hoftene er borte!

Her kan du lese hele historien

 

Effektivt laserassistert system for fettsuging

Ved fettsuging med LipoLife 3G arbeider laser og sug parallelt. Laserenergien bearbeider fettvevet på en skånsom måte, og dette bidrar til å minimere blødning, hevelse og blåmerker. Metoden begrenser også ubehaget etter inngrepet, noe som resulterer i en raskere rekonvalesens. Fettsugingen går raskere og du vil oppleve mindre ubehag i ettertid. Metoden er veldokumentert med meget gode resultater.

Fastere og synlig glattere hud

LipoLife 3Gs unike teknologi er også spesielt effektiv til oppstramming av huden. Laseren genererer termisk energi som gjør at kollagenet og elastinfibrene i huden trekker seg sammen. I tillegg stimulerer prosessen kroppen til å produsere nytt kollagen, noe som gir en fin, oppstrammende effekt på huden. LipoLife 3G er også effektiv på områder med cellulitter. Laseren separerer huden fra fettvevet og bryter på den måten opp de ujevnhetene i huden som cellulittene utgjør. Huden etterlates dermed glattere enn før behandling.

Hvilke områder kan behandles?

LipoLife 3G kan i praksis behandle alle områder på kroppen som har overflødig fett.

Her finner du informasjon om tradisjonell fettsuging. 

Kontakt oss:

Frogner (Oslo), tlf: 22 54 10 00
Colosseum-Nobel (Majorstuen, Oslo),tlf: 23 19 50 50

Fettransplantasjon etter behandling med laser

Fettransplantasjon har økt i popularitet gjennom de siste årene. Injeksjon med eget fett kan brukes til å skape volum der man måtte ønske, og gir et naturlig og pent resultat. Eget fett kan f.eks. brukes til forstørring av bryster, å gjenskape tapt volum i ansiktet eller til behandling av arr.

Transplantasjon av eget fett er et godt alternativ til bruk av volumgivende produkter som for eksempel Hyaluronsyre.

Ved fettsuging med LipoLife 3G får plastikkirurgen ut fettvev med opptil 95 % "levende" fettceller. Dette er betydelig mer enn ved en tradisjonell fettsuging. Den skånsomme behandlingen av fettcellene muliggjør en rask og sikker fettransplantasjon i en og samme behandling.

Her kan du lese mer om fettransplantasjon og brystforstørrelse med eget fettKenneth Chiu

Kenneth Chiu

Plastikkirurg

Oslo

Margareth Bruheim

Margareth Bruheim

Plastikkirurg

Oslo
Drammen

Nils Lykke

Nils Lykke

Plastikkirurg

Oslo

Tyge Tindholdt

Tyge Tindholdt

Plastikkirurg

Oslo

Frode Amland

Frode Amland

Plastikkirurg

Oslo

Børge Davik

Børge Davik

Plastikkirurg

Oslo, Strømmen og Bergen


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Facial rejuvenation - Fettransplantasjon til ansikt

Fettransplantasjon er noe som blir mer og mer etterspurt. Her kan vi bruke eget fett til å forme, fremheve og forsterke ulike deler av ansiktet.

Les mer >

Bilde av dame som drikker te

Caroline byttet silikon mot eget fett

Les hennes erfaringer med brystforstørrelse ved hjelp av eget fett: "De er fine og myke, og best av alt er at de føles helt naturlige!"

Les mer >

Visste du du dette om fettransplantasjon?

Visste du du dette om fettransplantasjon?

Kroppsforming med fettransplantasjon kan være en meget god metode for deg som har uønsket fett på deler av kroppen, og samtidig et ønske om en moderat forstørrelse av andre deler av kroppen, som for eksempel bryst eller rumpe.En dyktig plastikkirurg kan utføre skånsom fettsuging der du ønsker redusert volum. Ved å behandle fettet forsiktig kan fettcellene flyttes til en annen del av kroppen.

Les mer >

Fettsuging er ikke en slankemetode

Fettsuging er ikke en slankemetode

Fettsuging egner seg best for figurforming av normalvektige, ved at en fjerner usymmetriske fettansamlinger som er vanskelige å slanke bort.

Les mer >

Brystforstørrelse med eget fett

Brystforstørrelse med eget fett

Blant kvinner som velger å forstørre brystene, har det blitt stadig mer populært å velge brystforstørrelser med kvinnens eget fett istedenfor implantater. Metoden er mer naturlig og skånsom.

Les mer >


Bestill konsultasjon hos plastikkirurg

Ønsker du time?

Fyll inn dine opplysninger nedenfor så tar vi kontakt.

Back to top