Skip to Content

Hakeimplantat

Et hakeimplantat har som formål å gi haken en mer definert form. Implantatet settes på plass via et lite snitt i munnen og blir integrert med det lokale vevet, slik at det føles som en fortsettelse av kjevebenet.

Implantat til haken er laget av robust silikon og er tilgjengelige i forskjellige størrelser og bredder. 

Du får utført hakeforstørrelse med hakeimplantat hos oss ved Aleris Sykehus Drammen. Der møter du et team av spesialister før, under og etter operasjonen.

Hakeforstørrelse med hakeimplantat kan i tillegg kombineres med andre former for plastikkirurgi som neseoperasjon, ansiktsløft eller halsløft.

Den vanligste komplikasjonen ved hakeimplantat er at den kan rotere og føles løs, det unngår vi ved å feste implantatet med én eller to skruer til haken. Det gjør at implantatet holder seg på plass, slik at resultatet blir etter ditt ønske. Dette medfører ingen ekstra smerte eller ubehag for deg som pasient.

Inngrepet kan gjøres i full narkose eller lokalbedøvelse, og du kan forlate klinikken samme dag. Etter inngrepet kan det forekomme noen blåmerker og hevelse. Dette gir seg som regel etter én til to uker. Det er også anbefalt at du holder deg i ro rundt tre til fire uker da mange opplever spenning og stivhet rundt haken.

Jeg ønsker konsultasjon


Kontakt oss:

Aleris Drammen, tlf: 32 21 11 00


Ulf Bertheim

Ulf Bertheim

Plastikkirurg

Drammen


Priser plastisk kirurgi

Priser plastisk kirurgi

Her finner du priser for plastisk kirurgi ved Aleris. Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Se priser >

Små inngrep kan gjøre en stor forskjell

Små inngrep kan gjøre en stor forskjell

Aleris tilbyr alt innen kosmetisk og rekonstruktiv plastisk kirurgi i et trygt og sikkert sykehusmiljø. – Det er ikke alltid så store inngrep som skal til, men for pasientens selvbilde kan det utgjøre en stor forskjell, sier spesialist i plastikkirurgi, Hilde Bugge.

Les mer >

Det ser helt naturlig ut! Jeg er så fornøyd!

Det ser helt naturlig ut! Jeg er så fornøyd!

Inger (56) hadde gått mye ned i vekt, noe som førte til en del overskuddshud i ansiktet. Hun valgte derfor å få utført et ansiktsløft ved Aleris. Vi tok en prat med henne for å høre om hennes erfaringer med operasjonen.

Les mer >


Bestill konsultasjon hos plastikkirurg

Ønsker du time?

Fyll inn dine opplysninger nedenfor så tar vi kontakt.

Back to top