Aleris Frogner - Oslo

Aleris Frogner holder til i tidligere "Røde Kors klinikk/sykehus" på Frogner i Oslo. Vi tilbyr sykehus- og røntgentjenester med kort ventetid. Noen av våre leger tilbyr timer også på kveldstid.

Aleris Frogner holder til i Frederiks Stangs gate på Frogner i Oslo, i bygget som tidligere huset Røde Kors-klinikken. I dag er det innredet som et moderne sykehus med en stor medisinsk bredde, med spesialister innen de fleste fagfelt. Virksomheten er privat, men vi har en rekke offentlige avtaler innen blant annet generell kirurgi, ortopedi, øye og plastikkirurgi. I tillegg til kirurgi har vi spesialister innen blant annet kardiologi, gynekologi, hud og øre-nese-hals. 

Hos oss finner du også Norges ledende private kreftsenter og Norges største private overvektsklinikk.

Laboratorium og røntgenavdeling

Vi har eget laboratorium og en svært velutstyrt røntgenavdeling som i tillegg til standardundersøkelser med røntgen, MR, CT og ultralyd kan tilby spesialundersøkelser blant annet innen komplisert kreftdiagnostikk, demensutredning og hjerte-kar-sykdommer. 

Du er i sentrum

Vi tilbyr et effektivt og trygt forløp med kvaliteten i høysetet og pasienten i sentrum. Vi legger stor vekt på den personlige dialog og tar oss alltid god tid til å lytte, informere og gi råd. Legene våre har et tett samarbeid på tvers av fagområder, hvor alle gjør sitt for at du skal ha en trygg, effektiv og god opplevelse hos oss.

Lys og vennlig sengeavdeling

De fleste av våre operasjoner utføres som dagkirurgi, men vi har 21 sengeplasser med tilgang til bad, TV samt mulighet for oppkobling til trådløst nettverk. Vår sengepost er døgnåpen og er bemannet med fast personale med høy kompetanse.

Moderne operasjonsstuer

Aleris i Oslo har 7 moderne utstyrte operasjonsstuer, hvor våre leger og sykepleiere hvert år hjelper mer enn 6500 pasienter til en bedre livskvalitet.

Aleris har en avdeling til i Oslo:

Aleris Colosseum-Nobel

Til toppen av siden