Aleris Sykehus og Røntgen Agder

Alle legene Lillesand

Aleris har samlet sykehus- og røntgentilbud på Sørlandet i nye moderne lokaler på Lillesand senter. Det nye sykehuset heter Aleris Sykehus Agder.

Det som tidligere het Aleris Sykehus Kristiansand* har nå flyttet til nye lokaler på Lillesand senter – så nå finner du Aleris Røntgen og Sykehus under samme tak. Nå kan vi tilby våre pasienter hele forløpet, fra diagnostikk til eventuell behandling på ett og samme sted. Hos oss finner du et bredt medisinsk tilbud med moderne bildediagnostikk, plastikkirurger, ortopeder, hudlege og urolog, og dette tilbudet vil utvides i tiden fremover. Det nye sykehuset har fått navnet Aleris Sykehus Agder.

Velkommen til Sørlandets eneste private sykehus!

*Kosmetiske behandlinger vil fortsatt utføres i Kristiansand sentrum, og her kan du også få konsultasjon med plastikkirurg og hudlege. Denne avdelingen finner du nå i Gyldenløves gate 11. Gå til nettsiden til Aleris Kristiansand

Stort og moderne sykehus

Vårt nye sykehus er på hele 1850 kvm. Vi har fire operasjonssaler, eget laboratorium og fire konsultasjonsrom i tillegg til moderne bildediagnostisk utstyr. Lokalet huser også Aktiv helse i fokus og Grimstad kiropraktorklinikk, slik at det også er tilgjengelig fysioterapeut og kiropraktor på stedet. 

Kosmetisk behandling og spesialistkonsultasjoner i Kristiansand sentrum

Aleris Kristiansand har nå flyttet fra Skippergata til Gyldenløvesgate 11. Her møter du våre dyktige kosmetiske sykepleiere Birgitte og Linda, og du kan også få konsultasjon med hudlege og plastikkirurg her. Erfaring fra andre deler av landet viser at et samarbeid mellom disse spesialistene sikrer gode tilbud til våre pasienter. Problemstillinger er ofte sammensatte, og det kan være uklart hvilken spesialist pasienten bør henvises til. Med godt samarbeid på tvers av fagdisipliner sikrer vi effektiv bruk av pasientens tid og til en hver tid beste faglige tilbud.

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Hos oss møter du noen av landets beste kirurger. I tillegg til erfarne kirurger har vi en meget kompetent faglig stab med dyktige operasjonskoordinatorer som er vant med å yte den service som er forventet av en privat pasient. Hos oss jobber også faglig dyktige og flinke operasjonssykepleiere, anestesisykepleiere og anestesileger som, i tillegg til å gi et godt faglig tilbud, gir den støtten mange pasienter trenger for å kunne kjenne seg trygge i situasjonen rundt et kirurgisk inngrep.

Ved røntgenavdelingen garanterer våre erfarne radiologer og radiografer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis. 

Du er i sentrum

Vi ønsker å tilby et effektivt, sømløst og trygt forløp med kvalitet i høysetet og pasienten i sentrum. Vi legger stor vekt på den personlige dialog og tar oss alltid god tid til å lytte, informere og gi råd. Legene våre har et tett samarbeid på tvers av fagområder, hvor alle gjør sitt for at du skal ha en trygg, effektiv og god opplevelse hos oss. Våre ansatte hjelper pasienter til en bedre livskvalitet.

Til toppen av siden