Skip to Content

Trond Dyngeland

Generell kirurg

Trond Dyngeland, har både odontologisk og medisinsk embetseksamen og er i dag spesialist i generell kirurgi og karkirurgi. Har anatomisk doktorgrad fra universitetet i Bergen 1988.

Trond Dyngeland var overlege ved karkirurgisk avdeling St. Olavs hospital fra 2003 til 2007, deretter startet han på heltid i Aleris Trondheim. I perioden 2002 til 2009 arbeidet han også 4-8 uker pr år ved hjertekirurgisk avdeling ved Feiringklinikken.

I Aleris har han siden 2007 vurdert, utredet og operert åreknuter og ulike typer brokk (i Trondheim, Bergen og Oslo). Utfører forøvrig utredning av andre generell kirurgiske og karkirurgiske problemstillinger.

Generell kirurg Trond Dyngeland

Trond Dyngeland jobber ved:

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf. Sykehus 22 54 10 00

Tlf. Røntgen 22 43 43 43


Åreknutebehandling

Skånsomme og effektive metoder

Åreknuter er utvidede og slyngende blodårer som ligger rett under hudoverflaten. Aleris kan fjerne åreknuter med skånsomme metoder.

Våre kirurger opererer en rekke tilstander, slik som fettkuler, brokk og åreknuter. Ved noen av våre sykehus har vi offentlig avtale.

Analfissur

Vi tilbyr effektiv behandling

Analfissur er sprekkdannelse i huden rundt endetarmsåpningen som gjør det smertefullt å gå på do.

Inngrodd tånegl

Operasjon i lokalbedøvelse

Inngrodd tånegl betyr at neglen på stortåen vokser eller gror inn i huden ved siden av neglen.

Pilonidalcyster

Sakralcyster

Pilonidalcyste er en langvarig infeksjon av huden og underhuden over korsbenet i den øvre delen av kløften mellom rumpeballene.

Generell kirurg

Småkirurgiske inngrep

Våre kirurger opererer en rekke tilstander, slik som fettkuler, brokk og inngrodde negler. Vi har svært korte ventetider og du trenger ikke henvisning.


Bjørn Østby Generell kirurg

Oslo

Les mer
Back to top