Skip to Content

Leif Pål Kristiansen

Ortoped

Dr.med Leif Pål Kristiansen er spesialist i kne-, fot- og ankelkirurgi ved Aleris Sykehus Frogner. Hans spesialfelt er medfødte og ervervede deformiteter, generell ortopedi og barneortopedi. I tillegg har han lang erfaring innen idrettsmedisin, og har hatt ansvar for idrettsskader i Vålerenga fotball og senere Stabæk fotball i mange år.

Dr.med Kristiansen har hatt lederverv i Norsk Ortopedisk Forening i form av sekretær for foreningen i fire år. Han har vært leder for ASAMI Norway og sittet som generalsekretær i ASAMI International. Dr. Kristiansen har publisert 18 internasjonale artikler og mer enn 100 internasjonale og nasjonale abstrakt og foredrag.

Dr.med Kristiansen har tidligere arbeidet for Volvat, Axess og som assistentlege ved de kirurgiske avdelinger på Moss Sykehus og Bærum Sykehus. I tillegg har han ortopedisk utdannelse ved Sophies Minde Ortopediske Hospital/Rikshospitalet. Der arbeidet han først som assistentlege, deretter som overlege. Dr. Leif Pål Kristiansen studerte medisin ved universitetene i Göttingen og i Mainz i Tyskland. Han tok doktorgrad i 2009, med avhandlingen Rekonstruktiv kirurgi på leggen ved hjelp av ekstern ring fiksatør og Ilizarovs metode.

 

Ønsker du konsultasjon hos ortoped Leif Pål Kristiansen?

Ring Aleris Sykehus og Røntgen Frogner på 22 54 10 00

Leif Pål Kristiansen

Leif Pål Kristiansen


Hva er Jumper's Knee eller hopperkne?

Hva er Jumper's Knee eller hopperkne?

Knesmerter som oppstår hos dem som driver eksplosive idretter, kan være forårsaket av hopperkne (Jumper's knee).

Les mer >

Dette bør du vite om beinbrudd og kneskader

Dette bør du vite om beinbrudd og kneskader

Er du glad i å stå på ski, snowboard, skøyter, eller kanskje til og med hive deg utfor med akebrettet?

Les mer >

Er du glad i å gå i fjellet? Pass på ankler, knær og håndledd

Er du glad i å gå i fjellet? Pass på ankler, knær og håndledd

Selv om det for det meste er godt for kroppen og komme seg til fjells, er sjansen også større for overtråkk, kneskade eller til og med håndleddsbrudd.

Les mer >Back to top