Skip to Content

Godartede kuler i brystet

Har du et plagsomt fibroadenom eller annen godartet lesjon i brystet som du ønsker råd om eller ønsker fjernet? Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger på Frogner hjelper deg gjerne.

Et fibroadenom er en godartet knute/kul i brystet hos kvinner, som sannsynligvis kommer av en vekstforstyrrelse. Slike knuter er som oftest mellom en og tre centimeter i diameter. For kvinner som ikke har kommet i overgangsalder regner man med at ni av ti nyoppståtte kuler i brystene er godartede.

Selv om disse knutene ikke er farlige, er det likevel en del som ønsker å fjerne dem, da de kan gi en del smerter, særlig hvis de er plassert slik at bhen gnager borti.

Fibroadenomer lar seg som regel enkelt fjerne i lokalbedøvelse. Våre eksperter kan også fjerne føflekker eller skjemmende arr etter kirurgi i brystområdet.


Finn din nærmeste avdeling


Joanna Majak Gundersen

Joanna Majak Gundersen

Spesialist i bryst- og endokrinkirurgi

Oslo

Mariam Löfwander

Mariam Löfwander

Spesialist i bryst-og endokrinkirurgi

Oslo


Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2018. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon. Avbestillingsfristen er 24 timer før timen begynner, har du time på mandag er avbestillingsfristen fredagen før. Hvis du ikke møter til avtalt tid, eller avbestiller for sent, blir du fakturert kr 690 kroner + gebyr.

Se priser >


Back to top