Skip to Content

Godartede kuler i brystet

Har du et plagsomt fibroadenom eller annen godartet lesjon i brystet som du ønsker råd om eller ønsker fjernet? Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger på Frogner hjelper deg gjerne.

Et fibroadenom er en godartet knute/kul i brystet hos kvinner, som sannsynligvis kommer av en vekstforstyrrelse. Slike knuter er som oftest mellom en og tre centimeter i diameter. For kvinner som ikke har kommet i overgangsalder regner man med at ni av ti nyoppståtte kuler i brystene er godartede.

Selv om disse knutene ikke er farlige, er det likevel en del som ønsker å fjerne dem, da de kan gi en del smerter, særlig hvis de er plassert slik at bhen gnager borti.

Fibroadenomer lar seg som regel enkelt fjerne i lokalbedøvelse. Våre eksperter kan også fjerne føflekker eller skjemmende arr etter kirurgi i brystområdet.

Jeg ønsker time hos bryst- og endokrinkirurg


Finn din nærmeste avdeling

Aleris Sykehus og Røntgen Frogner

Frederik Stangs gate 11-13
0264 Oslo

Tlf. Sykehus 22 54 10 00

Tlf. Røntgen 22 43 43 43


Joanna Majak Gundersen Spesialist i bryst- og endokrinkirurgi

Oslo

Les mer
Mariam Löfwander Spesialist i bryst-og endokrinkirurgi

Oslo

Les mer


Time hos bryst- og endokrinkirurg

Kort ventetid, uten henvisning

Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger utreder og behandler både godartede og ondartede tilstander i brystet.

Ca 2-5% av alle brystkrefttilfeller skyldes genfeil. Vi tilbyr komplett utredning og behandling til deg som trenger forebyggende kirurgi.

Bryst- og endokrinkirurg

Eksperter på bryst!

Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger utreder og behandler både godartede og ondartede tilstander i brystet. Det er kort ventetid, og du trenger ikke henvisning.

Operasjon av skjoldbruskkjertel

Hemithyreoidektomi

Har du fått påvist knuter i skjoldbruskkjertelen, eller mistanke om kreft? Hos oss møter du spesialister innen fagfeltet.

Back to top