Skip to Content

Godartede kuler i brystet

Har du et plagsomt fibroadenom eller annen godartet lesjon i brystet som du ønsker råd om eller ønsker fjernet? Våre erfarne bryst- og endokrinkirurger på Frogner hjelper deg gjerne.

Et fibroadenom er en godartet knute/kul i brystet hos kvinner, som sannsynligvis kommer av en vekstforstyrrelse. Slike knuter er som oftest mellom en og tre centimeter i diameter. For kvinner som ikke har kommet i overgangsalder regner man med at ni av ti nyoppståtte kuler i brystene er godartede.

Selv om disse knutene ikke er farlige, er det likevel en del som ønsker å fjerne dem, da de kan gi en del smerter, særlig hvis de er plassert slik at bhen gnager borti.

Fibroadenomer lar seg som regel enkelt fjerne i lokalbedøvelse. Våre eksperter kan også fjerne føflekker eller skjemmende arr etter kirurgi i brystområdet.


Her får du utført denne tjenesten:


Joanna Majak Gundersen

Joanna Majak Gundersen

Spesialist i bryst- og endokrinkirurgi

Oslo

Mariam Löfwander

Mariam Löfwander

Spesialist i bryst-og endokrinkirurgi

Oslo


Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov.

Se priser >

Hvordan er det egentlig å ta en mammografi-undersøkelse?

Hvordan er det egentlig å ta en mammografi-undersøkelse?

Det kan være mange bekymringer knyttet til mammografi. Vi var med da Anita (46) tok sin aller første mammografi undersøkelse.

Vi var med Anita på hennes første mammografi >

Interessert i å lære mer om helse?

Interessert i å lære mer om helse?

Meld deg på vårt nyhetsbrev ved å fylle ut skjemaet på denne siden!

Les mer >


Back to top