Skip to Content

Olaf Antonsen

Hudlege

Dr. Olaf Antonsen er spesialist i hud og veneriske sykdommer, indremedisin samt allergolog. Han jobber ved Aleris Bodø og Aleris Colosseum-Nobel. Han utreder og behandler alle typer hudsykdommer. Dr. Antonsen foretar alle typer hudkirurgiske inngrep som fjerning av føflekker og behandling av hudkreft og forstadier til dette. Han benytter både PDT og laserkirurgi i behandling av hudsykdommer. I tillegg behandler Dr. Antonsen behandler økt svettetendens med injeksjoner både til armhuler og håndflater og andre problemområder. Ved behov brukes det ledningsanestesi som bedøvelse før injeksjoner i håndflater.

Dr. Antonsen har lang erfaring med både medisinsk og kirurgisk behandling av  Hidrosadenitis suppurativa. Hidradenitis suppurativa er en kronisk hudsykdom kjennetegnet av ømme byller i armhulene eller lyskeområdet. Olaf benytter både vanlig konvensjonell kirurgi og CO2 laserkirurgi i behandling av dette.

Dr. Antonsen er til vanlig overlege ved Hudavdelingen på Rikshospitalet ved siden av jobben ved Aleris.

Han deltar regelmessig på nasjonale og internasjonale kongresser og har hospitert på Charite Universitetssykehus i Berlin. Dr. Antonsen er utdannet ved universitetet i Tromsø.

Olaf Antonsen

Olaf Antonsen– Endelig kan jeg ta noen i hånden uten å være flau over svette hender!

– Endelig kan jeg ta noen i hånden uten å være flau over svette hender!

Svettebehandling av hender og føtter hos Dr. Olaf Antonsen.

Les mer >

Gode tips til deg som får tørr vinterhud!

Gode tips til deg som får tørr vinterhud!

Temperaturen kryper nedover, og mange av oss kjenner værskiftet på kroppen. Kanskje klør du ekstra mye på leggene, eller du har oppdaget røde nupper på huden til barnet ditt?

Les mer >Back to top