Vurderer du brystforstørrelse?

Gjennom livet endres brystene, og svangerskap, amming, vektøkning eller vektnedgang og aldring er faktorer som påvirker brystenes utseende. Hos Aleris kan du velge om du ønsker å sette inn implantater, eller om de ønsker å forstørre brystene ved hjelp av eget fett.

Passer det for deg?

Det er et bredt spekter av kvinner som ønsker å gjøre noe med brystene sine. Vår erfaring er at de fleste kvinner som tar kontakt med oss for å operere brystene ønsker seg naturlig utseende bryster.

 

Ulike silikonimplantater

Silikonimplantater er tilgjengelig i to forskjellige former: runde og dråpeformet silikon (anatomiske). Hos Aleris bruker vi kun implantater med skjærefast silikon. Det er for å unngå lekkasjer. Hvilken form som passer for deg er avhengig av brystenes fasong og størrelse før operasjonen, og selvfølgelig ditt eget ønske om hvordan brystene skal se ut.

Vi har også kvinner som er fornøyd med størrelsen, men som synes at puppene henger litt og ønsker å løfte dem. Da kan vi gjøre et brystløft. Brystløft og innleggelse av silikon kan også kombineres i ett og samme inngrep.

 

På en uforpliktende konsultasjon hos Aleris vil du finne ut av hvilke muligheter som finnes for akkurat deg.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg.

Jeg ønsker konsultasjon!