Skip to Content

Aleris Røntgen Lillestrøm

Vi tilbyr røntgenundersøkelser i flotte lokaler med topp moderne utstyr. Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis.

Velkommen til Aleris i Lillestrøm!

Aleris Røntgen Lillestrøm tilbyr disse bildeundersøkelsene:

Nytt tilbud: Vi kan nå tilby ultralydveiledet finnålscytologi av thyroidea (skjoldbruskkjertelen). Dette er en metode med høy sensitivitet og spesifisitet ved utredning av benigne og maligne svulster i skjoldbruskkjertelen. Du kan lese mer om kreft i skjoldbruskkjertelen på nettsidene til Aleris Kreftsenter.

 

Erfarent og serviceinnstilt helsepersonell

Våre erfarne radiologer og radiografer garanterer at både selve undersøkelsene og tolkningen av disse utføres på beste vis.

 

Time på dagen til røntgen

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. 

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgentjenester.

 

Offentlig avtale

Vi har refusjonsavtale med det offentlige på en rekke undersøkelser. Det betyr at du kan bestille time hos oss, og kun betale vanlig offentlig egenandel på 250 kr. Henvisninger blir alltid vurdert ut ifra medisinsk alvorlighetsgrad og kliniske opplysninger fra din lege.

 

Samarbeid med Aleris Strømmen

I Aleris ønsker vi å tilby våre pasienter et helhetlig og sømløst forløp fra diagnostikk til behandling, når det er behov for det. Vi har derfor et tett samarbeid med Aleris Medisinske senter Strømmen, som har spesialister innen en rekke fagfelt. Aleris Strømmen har svært korte ventetider for konsultasjon hos blant annet allmennlege, hudlege, hjertespesialist og urolog.

 

[TELEPHONE_CAPTION] [TELEPHONE]
[TELEPHONE2_CAPTION] [TELEPHONE2]

Kontakt oss

Aleris Røntgen Lillestrøm
Dampsagveien 2, 2. etg. i Romerike Helsebygg
2000 Lillestrøm
Telefon Tlf. 22 43 43 43
Åpningstider
Telefontid t.o.m. uke 32:
Mandag – torsdag kl 7–18
Fredag kl 7-16

Åpningstider:
Mandag - fredag kl. 7:30-15.30
For MR-undersøkelser har vi åpent mandag - torsdag kl. 7.30-20.30
Fredag kl. 7.30-19
Helgeåpent etter avtale

Røntgen

Spør etter time på dagen!

Røntgen er en enkel og ufarlig undersøkelse som gir god detaljfremstilling av lunger og skjelett.

Brystdiagnostikk

Mammografi

Brystkreft er den vanligste kreftformen hos kvinner. Derfor er det så viktig å få en rask avklaring.

CT

Benyttes for å avdekke en rekke sykdommer

CT er en ufarlig røntgenundersøkelse som gjør det lettere for legene å oppdage sykdommer eller fysiske endringer i kroppen.

MR

Magnetic resonance

Mulighet for time på dagen! MR er en effektiv og ufarlig metode som gir gode bilder av kroppsdeler som også er omgitt av ben/skjelett.

Ultralyd

Finnes på alle våre røntgenavdelinger

Ultralyd er en rask, smertefri og ufarlig undersøkelse. Ultralyd brukes til å gi hurtig svar på en konkret mistanke om sykdom, eller gi pasientene svar på om noe er galt.

Brystkreft er den vanligste kreftformen hos kvinner. Derfor er det så viktig å få en rask avklaring.

Back to top