Skip to Content

Aleris Sykehus og Røntgen Ålesund

Direkte til legespesialist! Hos oss er du i trygge hender.Nå har vi 20 % rabatt på føflekk-sjekk!

 

 

Offentlig avtale i Ålesund

Aleris har offentlig avtale med Helse Midt-Norge innen røntgen og sykehustjenester. Det betyr at du kan komme til oss uten at det koster deg noe mer enn det ville gjort ved et offentlig sykehus. Se oversikt over Aleris' avtaler med Helse Midt-Norge

 

Time på dagen til røntgen

Hvis du ønsker å betale for undersøkelsen selv, kan vi tilby time på dagen til de fleste undersøkelser. Som en hovedregel vil din henviser får svar i løpet av to virkedager på rutineundersøkelser. Dette private tilbudet er ikke til fortrengsel for de offentlige undersøkelsene vi utfører på vegne av Helse Midt-Norge.

Alle henvisninger til røntgen kan brukes hos oss, selv om det ikke står Aleris på selve henvisningen. Du står fritt til å velge hvor du vil ta røntgenundersøkelsen.

Trenger du mer informasjon om våre røntgentjenester? Her finner du nyttig informasjon om våre røntgen-tjenester.

 

Har du helseforsikring? 

Aleris har avtale med de fleste forsikringsselskapene.

Velkommen til Aleris i Ålesund

Jamshaid Mulk

Plastikkirurg

Ålesund

Sissel Nesje

Kosmetisk sykepleier

Ålesund

Camilla Bjørdal

Ortoped

Ålesund

Tommy Bernhard Johnsen

Gastrokirurg

Ålesund


Priser plastisk kirurgi Ålesund

Priser plastisk kirurgi Ålesund

I følge nye retningslinjer fra Norsk Plastikkirurgisk Forening kan vi ikke lenger tilby gratis konsultasjon hos plastikkirurg. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan derfor ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov. Vår prisliste er derfor ikke utfyllende. Kontakt oss for mer informasjon.

Les mer >

Offentlige avtaler i Trondheim og Ålesund

Aleris Helse har avtale med Helse Midt innen en rekke fagområder. Det betyr at vi utfører behandlinger på vegne av den offentlige helsetjenesten, og at du som pasient kun betaler egenandel som ved et offentlig sykehus.

Les mer >

Prosessen hos Aleris Røntgen

Nyttig informasjon for deg som skal til røntgen

Strålevernsforskriften krever henvisning for alle radiologiske undersøkelser. Denne får du fra din lege eller annen henviser (kiropraktor eller manuellterapeut). Du får enten med deg en henvisning på papir med beskjed om å bestille time, eller så sender legen henvisningen elektronisk.

Les mer >


Back to top