Skip to Content

Vanndampbehandling av godartet prostataforstørrelse

Rezum er en ny behandling som lindrer symptomer som vannlatningsproblemer forbundet med godartet prostataforstørrelse. Den nye og skånsomme behandlingen er tatt i bruk ved Aleris Frogner. Behandlingen innebærer bruk av vanndamp og gjennomføres i løpet av ett besøk hos urologen.

Et trygt og effektivt alternativ til kirurgi

Pasientene opplever normalt en merkbar forbedring av symptomene etter kun to uker. Behandlingen er et trygt og effektivt alternativ til kirurgi og medisiner.

Utredning og operasjon for vannlatingsplager på én og samme dag

Bor du langt utenfor Oslo, eller har andre grunner til at du ikke har tid til å vente på operasjon? Nå tilbyr vi utredning av vannlatingsplager og behandling med Rezum – på en og samme dag. Ta kontakt med oss på telefon så setter vi opp et løp for deg!

Kontakt Aleris sitt urologisk senter på Frogner på 22 54 10 88 for å bestille time. 

 

Hva er Rezum?

Denne nye behandlingen, Rezum, tar i bruk vanndamp for å redusere vannlatingsproblemer hos menn. I løpet av hver behandling, frigis sterilt vann gjennom prostatavevet. Når dampen blir til vann igjen, frigis all lagret energi – noe som gjør at cellene dør. Over tid fjerner kroppens naturlige helingsrespons de døde cellene, og prostataen krymper. Når det overflødige vevet fjernes, åpner urinrøret seg. Dette vil reduserer symptomene. Les mer om godartet prostataforstørrelse/benign prostatahyperplasi (BPH)

 

Behov for å stå opp om natten for å urinere?

Antall nødvendige vanndampbehandlinger avhenger av prostataens størrelse. Prosedyren utføres under ett besøk og består vanligvis av 2-8 vanndampbehandlinger. Prosedyren tar totalt sett bare noen få minutter. Pasienten kan reise hjem samme dag.

I løpet av noen få dager vil pasienten kunne gjenoppta normale aktiviteter. De fleste pasientene opplever avtagende symptomer så snart som to uker etter behandlingsstart. Maksimal nytte oppstår i løpet av tre måneder. Behandlingen bevarer blærefunksjonen til pasienten, og den er et godt alternativ til kirurgi og medisiner for mange pasienter.

Snakk med en av våre urologer om behandlingen passer for deg. 

Pris : 44500,- (kun på Aleris Urologisk Senter Frogner)

Ring  22 54 10 88 for å bestille time hos urolog 

 


Finn din nærmeste avdeling


Espen Kvan

Espen Kvan

Urolog

Oslo

Sevat Løkensgard Molven

Sevat Løkensgard Molven

Urolog

Oslo
Drammen


Offentlig avtale innen urologi

Offentlig avtale innen urologi

Ved flere av våre sykehus har vi offentlig avtale innen urologi.

Les mer >

Ny metode letter vannlatingsplager hos menn

Forstørret prostata: Ny metode letter vannlatingsplager

Kjenner du på noen av symptomene i denne saken, bør du sjekke deg.

Les mer >

Prostatakreft

Symptomer på prostatakreft

Prostatakreft er som regel symptomfri, men kan gi opphav til vannlatingsproblemer, impotens, blod i urinen, samt bekken-, hofte og ryggsmerter.

Les mer >

Priser sykehus

Priser sykehus

Prisene gjelder fra 1.februar 2019. Aleris dekker et bredt tilbud av fagområder, og vi kan ofte tilpasse løsninger basert på individuelle behov.

Se priser >

Timebestilling urolog

På denne siden kan du bestille time hos urolog via vårt kontaktskjema.

Les mer >

Utvidet tilbud innen urologi

Utvidet tilbud innen urologi

I tilknytning til vårt sykehus på Frogner i Oslo har vi et eget urologisk senter som samarbeider tett med vårt kreftsenter og vår svært velutstyrte radiologi-avdeling.

Les mer >


Back to top