Torild Margrethe fikk kunstig øyelinser: – Jeg skulle gjort det for lenge siden

Torild Margrethe fikk utført en RLE-operasjon hos øyespesialist Andreas Thorsrud ved Aleris Øyeklinikk i Oslo. Det er et inngrep der øyets naturlige linse blir skiftet ut med en kunstig linse.

– Jeg har vært ekstremt langsynt lenge. Det ble bare vanskeligere og vanskeligere å lese og se på tv, og jeg kunne gå forbi folk jeg kjente uten å se dem. Det var da jeg skjønte at jeg var nødt til å gjøre noe med problemet, forteller Torild Margrethe.

Det var mannen til Torild Margrethe som mente at hun måtte få gjort noe med synet. Han hadde tatt en RLE-operasjon for 15 år siden, og mente at det var på høy tid at Torild Margrethe gjorde det samme.

På konsultasjon hos øyelegen fikk jeg veldig god informasjon om inngrepet og gode svar på alt jeg lurte på.

Torild Margrethe ble operert av dr. Andreas Thorsrud. Først på det høyre øyet, deretter på det venstre. Hun forteller at inngrepet ikke gjorde vondt, men at det var ganske ubehagelig der og da.

– Jeg er utrolig fornøyd - jeg skulle gjort det for lenge siden, forteller Torild Margrethe.

Torild Margrethe forteller at hun vegret seg for å ta operasjonen, fordi hun syntes at operasjoner som involverer hodet, spesielt øynene hørtes skummelt ut. Men én ting var hun sikker på: - Hun ønsket ikke å være avhengig av briller.

– Jeg må si at jeg ikke angrer et sekund på avgjørelsen! Fra jeg kom til Aleris og til jeg dro fikk jeg et utrolig godt inntrykk av hele stedet. Først gikk jeg inn i feil bygning, men der ble jeg møtt av hyggelig personale som viste meg veien til dit jeg egentlig skulle. Jeg sitter igjen med følelsen av at Aleris er et veldig godt sted å være, enten du er pasient eller ansatt, sier Torild Margrethe.

Hun forteller også at oppfølgingen etter operasjonen har vært veldig bra.

– Selv om det er mange som er innom, så går alt på skinner og vi pasienter blir så godt tatt vare på, og jeg sier det igjen: – Jeg skulle gjort dette for lenge siden, avslutter Torild Margrethe.

 

Ønsker du å bestille time hos vår øyeklinikk i Oslo? Ring oss på 22 54 19 10