– Jeg hadde ikke trodd det var mulig!

Sverre Røine (80) fikk isjas og klarte nesten ikke å gå på ett år. Etter å ha prøvd både akupunktur og fysioterapi bestemte han seg for å oppsøke ryggkirurg, etter råd fra fastlegen. – Jeg føler meg tilbake i livet takket være dere alle sammen, skriver Sverre i en e-post til sykehuset. – Jeg er en helt annen person nå som jeg slipper disse smertene.

– Jeg har arbeidet som skipsmegler i hele mitt arbeidsliv - og har opplevd mye rundt i verden. Men jeg har aldri opplevd maken til det jeg har opplevd hos Aleris, fra jeg kom inn i resepsjonen kl 11, til å bli lagt til rette i den spesielle stolen og tatt hånd om på aller beste måte – og til å kunne stå opp for egen maskin og gå ut derfra kl 14. Jeg hadde ikke trodd det var mulig! Jeg følte meg veldig hjemme der, de var så hyggelige alle sammen. Tusen takk til kirurg Vidar Opland og alle som jobber med han på Aleris Colosseum-Nobel!

Kun tre måneder etter operasjonen er Sverre midt oppi en flytteprosess: han og kona skal flytte fra huset de har bodd i hele sitt voksne litt til en mindre leilighet.

– Denne flyttingen hadde jo vært helt utenkelig å begi seg utpå for ett år siden, forteller han.

– Det er jo slitsomt, vi får heldigvis god hjelp av sønnene våre, men det er veldig fint å kunne bidra selv. Jeg er ikke helt bra i ryggen ennå, men jeg har nok ikke vært veldig flink med trening og fysioterapi. Jeg er likevel veldig fornøyd, jeg er en helt annen person nå som jeg slipper disse smertene. Jeg håper å kunne gjenoppta golfspillingen mot slutten av sommeren, avslutter den spreke 80-åringen optimistisk.