- Jeg har allerede anbefalt Aleris til andre!

brit-elin-bjorndalsfjellet_.jpg

Brit Elin fikk utført en hofteartroskopi av kirurg Harald Hovind ved Aleris Frogner. Vi snakket med henne et halvt år etter operasjonen, og da er hun igjen fysisk aktiv med både jogging og trening på helsestudio.

For hvert skritt jeg skulle ta måtte jeg tenke over hvordan jeg plasserte foten for å få minst mulig smerter, man blir innmari sliten mentalt av det, forklarer Brit-Elin om tiden før operasjonen. - De fleste går jo uten å tenke over hvordan føttene lander, så det å hele tiden være obs på det gjorde meg veldig sliten.

Etter et fall hadde Brit-Elin fått en vond hofte, og etter å ha gått til kiropraktor en god stund uten å ha blitt vesentlig bedre tok man en MR og fant en labrum ruptur- skadet leddleppe.

Brit-Elin hadde helseforsikring via jobben, og fordi det var lang ventetid ved sykehuset i Haugesund, valgte Sandneskvinnen å takke ja til tilbud om operasjon ved Aleris i Oslo.

Jeg var jo selvsagt spent, det er ikke hver dag man skal på sykehuset og opereres, forteller Brit Elin. Men jeg følte meg veldig godt ivaretatt, de forklarte godt hva som skulle skje, og jeg fikk mulighet til å stille alle spørsmålene jeg hadde før operasjonen, forklarer hun.

Brit-Elin fikk utført en såkalt hofteartroskopi, som innebærer at man opererer i hofteleddet med kikkhullsteknikk.

Jeg fikk god mat og de på avdelingen var stadig innom og sjekket at det sto bra til. Siden jeg kom langveisfra fikk jeg overnatte en natt på sykehuset, vanligvis drar man hjemme samme dag etter et slikt inngrep. Så det var jo flott!

-          Hvordan har du det i dag, et halvt år etter operasjonen?

I dag har jeg det veldig bra! Jeg har gått til opptrening hos fysioterapeut frem til nå nylig, nå trener jeg jevnlig på helsestudio, og har begynt å jogge. Jeg jobber på kontor og har fått god tilrettelegging, så jeg har ikke vært mye sykmeldt. Jeg er alt i alt veldig fornøyd med operasjonen og prosessen rundt, og har allerede anbefalt Aleris til andre, smiler Brit-Elin avslutningsvis.