Jarle (78) skulderoperert: Skulderen min er like bra som da jeg var 18!

pasienthistorie_jarle1200x7.jpg

I 2009 ble Jarle Tronslien (78) operert i skulderen av ortoped Arne Kristian Aune. – Nå er det ti år siden jeg gikk gjennom operasjonen, og jeg kan ikke si annet enn; Takk for et fantastisk resultat! Jeg har ikke hatt noen smerter i etterkant, og kan bruke skulderen som en 18-åring, smiler Jarle.

Det var etter et fall fra en stige der Jarle brakk håndleddet, at han skjønte at noe var galt med skulderen. Selv etter flere legebesøk, fikk han beskjed om at det ikke var noe i veien, til tross for at han hadde voldsomme smerter.

Da kontaktet han forsikringsselskapet sitt som satt han i kontakt med ortoped Aune. Jarle fikk under konsultasjon konstatert at han hadde brist rundt sener og muskulatur i skulderen, og at operasjon var veien å gå.

Hvis du har hatt gjentatte senebetennelser under skulderbuen, kan det samle seg kalk i senen som gir deg smerter når du bruker armen. Operasjon anbefales når ikke plagene kan reduseres med medikamenter og fysioterapi.

Etter operasjonen fulgte Jarle et opptreningsprogram, som resulterte i at han raskt var tilbake til normal aktivitet.

– Jeg må bare fremheve den jobben som ortoped Aune gjorde. Det hele var en fantastisk opplevelse! Han var veldig behagelig på alle måter, og jeg fikk ro og tillit til ham, sier Jarle.